Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Premium ;/

M_I_K_E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam problem. Jakiś czas temu na początku roku (styczeń jakoś) kopiłem Minecrafta na Allegro ze strony Craftsite.pl. Okazało się, jednak, ze to ściema wszyscy polecali ta stronę, i zaryzykowałem i po miesięcy konto wygasło, kiedy się uruchamiało grę pisało user not premium, od razu do sprzedawcy a sprzedawca, ze to sprawdzi i do tej pory się nie odezwał... I czy jak na moim koncie które było, był skin i konto mi usunęli to jak wpisalłem na piracie ten nick co miałem tam, mam dawnego skina ?? o.O To możliwe?

Pozdrawiam!

Mike

Ktoś Cie ukradł itemy??

To nie płacz tylko następnym razem się nie daj.

Nie pisz do Adma że ma go zbanować, bo tego nie zrobi tylko następnym razem się porostu nie daj...

Opublikowano

Są już takie konta premium na miesiąc, więc najlepiej kupować na minecraft.net albo na allegro +90zł... z innych nie kupuj.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

@up Tak jak kolega u góry.

Kupiłeś konto na miesiąc gratuluję ... nie lepiej było kupić premium na minecraft.net ? jest bezpieczniej ^.^

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Tak możliwe , konto nie jest usunięte , jedynie premium z konta , a skin został na serwerze dalej (dlatego na piracie widzisz go) , ale jest zablokowany dla oryginalnego konta , jak kupiłeś na allegro możesz pozwać go / prosić o zwrot pieniędzy lub ponowne konto , jak gdzie indziej , pisz do skutku , powinien ci ponownie aktywować konto , bo mojang nie lubi premium z dziwnych źródeł

Btw miałem podobne zdarzenie gdzie rusek kupił mi konto , po miesiącu straciłem premium , napisałem do niego , on do sprzedawcy , i znowu dostałem premium (i mam już od 6miesięcy i nic się nie dzieje)

Opublikowano

Wiem wiem, dlatego ogólnie myślałem, że jak na Craftsite to będą oryginalne, a nie na miesiąc ;/ Ale gift code za 40 zł. To było podejrzane, ale znam dużo osób które kupiły na allegro za 30-40 zł i im działały ;D

Ktoś Cie ukradł itemy??

Nie pisz do Adma że ma go zbanować, bo tego nie zrobi tylko następnym razem się porostu nie daj...

Opublikowano

Oooo... Postanowiłem, że będę grał na tym nicku, bo zapłaciłem z to ;p i nagle wchodzę i już nie mam skina, o co chodzi, raz jest a raz niema?? o.O

Ktoś Cie ukradł itemy??

Opublikowano

Ile razy zmieniałeś skin.??

Bo jak zmienisz więcej niż raz to ci usuwają bo są takie specjalne gift cody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...