Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reinor.pl [DEDYK] [PL] [NOWY] <----

Hydra`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka kopiuj,wklej(tak samo ja zrobiłem prezkę tego serwera).Niby nowa,ale niczym się nie różni,poza tym,że jest okrojona.Serwera nie polecam.Nie będę wymieniał powodów,gdyż jest ich za dużo.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Osobiście polecam serwer !

Miła Administracja , miła atmosfera na serwerze , oraz niesamowici ludzie

którzy dąrzą do zdobycia jak największego lvl'a na serwerze .

Opublikowano

Wczoraj obadałem ten serw nie przypadł mi do serca ale to moje zdanie.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Bywalec
Opublikowano

Strasznie się na tym serwerze zawiodłem, czekałem na niego od czerwca. Metinologia jest zbugowana, można komendą ją wbić na M1 i nic nie daje.

Podobno Zwiększenie Ataku oraz Leczenie u Szamana Healer'a zwiększyli o ponad 100%, gówno prawda. Leczenie, leczy mniej hp niż na innych serwerach + jest zbugowane,nie zawsze leczy.

A Zwiększenie Ataku podnieśli tylko o 50%. Kłamstwo na kłamstwie. Nie działają zwierzaki, nie działa Świątynia [teleport]. Nie zmienili bonusów na 5/10/15, dalej są niższe wartości.

Aby przywołać konia [tygrysa] trzeba za każdym razem zakładać i ściągać pieczęć, męczące!

Zmieńcie typ serwera na Hard/Medium,a nie Medium/Easy. + padająca strona/forum/teamspeak3.

Już nigdy nie będę czekał na serwer tej samej administracji co Nexanity/Reinor! Zawaliliście na całej linii.

Opublikowano

Strasznie się na tym serwerze zawiodłem, czekałem na niego od czerwca. Metinologia jest zbugowana, można komendą ją wbić na M1 i nic nie daje.

Podobno Zwiększenie Ataku oraz Leczenie u Szamana Healer'a zwiększyli o ponad 100%, gówno prawda. Leczenie, leczy mniej hp niż na innych serwerach + jest zbugowane,nie zawsze leczy.

A Zwiększenie Ataku podnieśli tylko o 50%. Kłamstwo na kłamstwie. Nie działają zwierzaki, nie działa Świątynia [teleport]. Nie zmienili bonusów na 5/10/15, dalej są niższe wartości.

Aby przywołać konia [tygrysa] trzeba za każdym razem zakładać i ściągać pieczęć, męczące!

Zmieńcie typ serwera na Hard/Medium,a nie Medium/Easy. + padająca strona/forum/teamspeak3.

Już nigdy nie będę czekał na serwer tej samej administracji co Nexanity/Reinor! Zawaliliście na całej linii.

Mi osobiście spodobał się priv :D a strona pada bo ddosują ją

Z tego co admini mówili gra ponad 1k osób

Opublikowano

Ludzi gra dużo, aż nawet za dużo, bo na każdym spocie po ok. 5 osób. Mi osobiście serwer nie spodobał się pod tym względem, że nie działa BonusSwitcher (tak, tak hejtujcie mnie, ale taka prawda, że Ci którzy dłuzej będą siedzieć przed kompem i bonować itemy, wybonują je szybciej, niż Ci, którzy nie siedzą tyle co oni).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...