Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie psg

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie żaden hack tylko bug

proste

1 wybierasz mapke na środku i wciskasz 2 razy i przechodzisz do mecza i nasz 2 okienko you ... dzoj jakoś tam

2 wciskasz ok i ci się pojawiło okienko z wybieraniem trybu gry i wybierasz A.I.Chanel chwilowy lagg

3 wychodzisz z mecza w wbijasz do item shopa (żeby się wszystko odlagowało

4 cieszysz się psg1_zombie na CQC

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

Czyli można używać tego psg1 z tym napisem A.I na normalnych meczach :D ? Jak jak to proszę 2x UP napisz jeszcze raz bo nic nie zrozumiałem -.-

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

@UP napisz teraz bardzo proszę dostaniesz lajka :) tylko wyraźnie...

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Niech ktoś napiszę jak używać PSG_1_20B na CQC ! <_<

148193aygnaa2.png

Opublikowano

@2x UP i tak nie rozumiem :/ Napisałeś "naciskasz tak szybko na rooma" na jakiego rooma ? -.- Najlepiej zrób filmik albo chociaż ss. Proszę...

148193aygnaa2.png

Opublikowano

@2x UP i tak nie rozumiem :/ Napisałeś "naciskasz tak szybko na rooma" na jakiego rooma ? -.- Najlepiej zrób filmik albo chociaż ss. Proszę...

za tydzień zrobie tuta bo jutro kompa daje do naprawy . Ale to jest proste zrobi teraz tobie mini tuta :

- masz np rooma marien co nie klikasz szybko na niego i masz takie d owybierania gdzie isc do niu czy derban czy random dajesz random i na roomie masz takie ze by wejsc na uo bg lub zoombie dajesz zoombie wychodzisz z rooma wchodzisz do item shopu wychodzisz i jestes na zoombie i masz roomy z np marien cadoro itp i naciskasz na jakis i dziala i masz psg na zoombi na normalnym meczu .

Sry za orto pisze z fona

Opublikowano

@UP Napisze co robię a co mam dalej robić to ty mi napisz :D

Jestem na CQC. Wchodzę do rooma (marien) i klikam random. Siedzę w bazie (afcze :ninja:) I co dalej ? -.-

Napisałeś "i na roomie masz takie ze by wejsc na uo bg lub zoombie" gdzie na roomie ? Napisz dokładnie... :) Bardzo Cie proszę odpowiedz mi... Jak zadziała leci Lubie to ;)

148193aygnaa2.png

Opublikowano

@UP Napisze co robię a co mam dalej robić to ty mi napisz :D

Jestem na CQC. Wchodzę do rooma (marien) i klikam random. Siedzę w bazie (afcze :ninja:) I co dalej ? -.-

Napisałeś "i na roomie masz takie ze by wejsc na uo bg lub zoombie" gdzie na roomie ? Napisz dokładnie... :) Bardzo Cie proszę odpowiedz mi... Jak zadziała leci Lubie to ;)

Nie mam sił wogule nie pojmujesz nie wiem jak ci to wytłumaczyć ;/

Opublikowano

@UP proszę Cie... Napisz tylko gdzie jest to "i na roomie masz takie ze by wejsc na uo bg lub zoombie"...

@Edit Bug beznadziejny (wyszedł mi, inny gostek mi pokazał jak go zrobić) raz padniesz i już więcej nie wstaniesz... i w ogóle nie zadaje się nią obrażeń...

148193aygnaa2.png

Opublikowano

1. Logujesz się w grze

2. wybierasz jakiś mecz (w grzę nie w lobby )

3. klikasz 2 razy w R (musisz zdążyc ) i jak cisniesz 2 raz R to bedzie you cent youin jakoś tak

4.masz tam okienko w górnym lewym rogu wybnierasz (masz zaznaczone CQC wybierasz albo BG bedziesz mógł lerzec na każdej mapie na CQC albo wybierasz A.I.Chanel i działąją ci bronie na A.I.Chanel na CQC

5. masz chwilowego laga nie możesz isę ruszyc (po 5 sekundach przejdzie )

6. wychodzisz z rooma (pokoju) i wchodzisz w item shopa rzeby się wszystko odlagowało

7. wychodzisz i wchodzisz do obojętnie jakiego pokoju i się cieszysz PSG1_20B

Już lepiej nie umiem wam wyjasnic jak to nie zadziała to chyba wam nakręce filmik i wam go udostępnie :D

minusy to nie od respianie się podczas deadth methów i czasami na exsprorif (chyba się to tak pisze ale chyba wiecie o co chodzi )

wiem że film jest fatalny ale może wam pomoże jak jest R to po wcśnęciu musicie szybko wcisnac 2 raz zeby się zaswieciło R pogczas gry wciśnijcie 2 raz R

1351858998-U705848.jpg

Opublikowano

@UP proszę Cie... Napisz tylko gdzie jest to "i na roomie masz takie ze by wejsc na uo bg lub zoombie"...

@Edit Bug beznadziejny (wyszedł mi, inny gostek mi pokazał jak go zrobić) raz padniesz i już więcej nie wstaniesz... i w ogóle nie zadaje się nią obrażeń...

ja tym normalnie zabijałem tylko po 2 rundach już się nie respie

Opublikowano

po wybraniu drużyny musisz jeszcze raz otworzyć okienko wybierania i czekać

jak się załaduje naciśnij randonom wybierz A.I. Chanel i wyjdź z rooma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...