Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craftserver - Glass - 350 zl?

masterdul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze i najważniejsze: Warto go założyć tylko, jeśli wiesz, że będzie tam wystarczająco dużo graczy grać.

Po drugie 350 zł to bardzo dużo, więc musisz zająć się tak serwerem żeby był "luksusowy" i full komfort. Jak chcesz możesz znaleźć nawet sponsora.

A po trzecie to twój wybór, jeśli zakładasz taki serwer musisz mieć ogromną reklamacje i wgl. żeby ktoś grał, jeśli to ma być twój pierwszy serwer, to polecam naprawdę zacząć od standardowych ofert :)

Mam nadzieję że pomogłem :D

Tchórz umiera po stokroć razy, a bohater tylko raz. - J.R.R. Tolkien

kunoha.png

Opublikowano

Dlaczego nie jestes zwolennikiem ja uważam ze ludzie glupi wykupuja na craftserve glassa to sie wcale nie opłaca i sa ograniczenia a taki dedyk robisz co chcesz nie tylko serwer minecraft postawisz ale i inne mozesz i tsa

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jeśli wiesz że będą grać , to kup ;)

ale jak ktoś wcześniej napisał, zacznij od zwykłego wypożyczenia serwera(słabszy pakiet)

Jak już będziesz miał dużo graczy to wtedy się zastanów.

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Pomogłem? Zostaw Lajka ;)

Opublikowano

Nie , nie opłaca się , jak inni mówili craft site zdziera kasę , lepiej znaleść inny hosting , jedynym + craftsite jest niezawodność

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...