Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][Steam]Sleeping Dogs

Agent00c4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, po ostatnim patchu gra stała się nie możliwa, wcześniej były lekkie przycinki, ale nie były degenerując. Teraz po max 15 minutach wywala mi blue screena, reinstalacja gry nie pomogła. Co lepsze BF3 chodzi mi na ultra, wiec to na pewno nie wina słabego sprzętu.

Specyfikacja komputera:

• CPU: Intel Core i7 3770K
  • Ram: 12 GB DRR3 1600MHz
  • GPU: 2x NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

Wszystko jest dobrze, ale tak po 15 minutach zacina się głos i wywala niebieski ekran :/ Błąd 1045 ?_?

Komputer kupiony do renderowania w 3D studio max. Nie chciałbym stracić wszystkich projektów. Czy lepiej poczekać z grą jakiś czas, aż developerzy po wprowadzają kolejne patche ?

MpM112 2010-2012 :<

Opublikowano

Możesz zobaczyć na mniejszych detalach. Nie będzie aż takiej powalającej grafiki, ale nie powinno być błędów.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Niestety to się dzieje za każdym razem, nawet jak wszystko biorę na min. Po 15 minutach dostaję blue screena. Co lepsze odpaliłem JC 2 na najwyższych detalach i ani razu mi się to nie zrobiło...

MpM112 2010-2012 :<

Opublikowano

Zaktualizuj wszystkie sterownki. Może poczekaj aż dodadzą nowego patcha :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...