Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]FuBu - zdjęcia real.

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem wam tak zazdrościcie FuBu sławy nie ważne czy to w RL czy w sieci ważne że ma a wy nawet nie macie połowy w życiu Realnym

potraficie tylko Hejtować i obrażać innych

mścicie się na FuBu że wam nie dał itemka na balmorze czy jaki chu*?

a teraz prośba dla tych żeby wstawili własne zdjęcia zanim oceniają innych

FuBu to normalny człowiek taki jak ja i wy ( a co do urody to nie my sobie wybieraliśmy ) pomyślcie trochę nad tym co piszecie

Banda szczeniaków i dojebów !

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Dokladnie, przypierdalacie sie tego fubu jak chuj wie czego, nagrywa - niech nagrywa i chuj wam do tego czy on jezdzi na wozku czy nie, moze od urodzenia ma jakies schorzenie, a wy sie z niego nabijacie. Czlowiek jak kazdy inny, gra sobie w gry i nagrywa, najpierw wielcy fani fubu, pozniej wielcy fani isamu, osobiscie a ni tego nie ogladalem, a ni tamtego, tylko po czesci, jak jakis filmik jest mocno rozpowszechniony.

Opublikowano

Na balmorze jakbyś grał to byś wiedział o co chodzi też. Od kiedy zaczął nagrywać filmy z lektorem już go nie lubiłem.

Opublikowano

Chodzi o to ze rozdaje itemy... No i chuy... na wielu privach sa rozdawane itemy i jakos nie gnoicie ich tak jak fubu, ja go nie bronie, tylko sie po prostu wam dziwie. Z lektorem? Chodzi ci o filmy z tzw. mutatorem?, ktory zmienia glos na

'starszy'?

Opublikowano

Pamiętacie jak FuBu na swoim kanale miał filmik taki.. hm.. o ile pamiętam to o psie jakimś.. i było to samo.. od razu wiedziałem że kojarzę skądś gościa.

josemousignature.jpg
Opublikowano

Nie widzę sensu,aby FuBu wypowiadał się w temacie. Nie wiem czy autor tematu udaje,czy naprawdę jest takim kretynem,FuBu jest zwykłym chłopakiem,a te wszystkie teksty o wózku itp,to oczywiście plotki zazdrosnych graczy w metina ;/

Opublikowano
Ten Film został usunięty z powodu naruszenia zasad YouTube

Zamykam

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...