Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]FuBu - zdjęcia real.

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://youtu.be/XkU0SoJR2sE

Co sądzicie o tym, czy to prawda ? doczytajcie komentarz który jest najbardziej lubiany i porównajcie wszystko.
Dla mnie się to w sumie zgadza.
Zapraszam do oglądania i proszę moda o dodanie filmu do [media], nie wiem jak to zrobić, dodałem w code.
Opublikowano

O ja pierdole ta brew, rozjebała mnie kompletnie...

Czy to on czy nie on mi to wisi, niech sobie będzie.

Możliwe, że ktoś to wstawił dla beki i żeby zrobić zamęt.

Opublikowano

Proszę moda o usunięcie tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/711066-fubu-real-zdjecia-koxa-mentala-99-z-feniks-aka-gdansk-video/

Dodałem 1 ten temat, a kolega po prostu skopiował. Jego do kosza wwalić.

Zachęcam do dyskusji i czytania komentarzy, bo jednak 90% wydaje się że to Fubu

Opublikowano

japier****... I na chu* wam to potrzebne do szczęścia? Morda jak morda... może być nawet synem Hitlera... Może urodą nie grzeszy ale co z tego, że to FuBu... w tym temacie, czuje się jakbym z babami gadał, które podniecają się/plotkują o "gwieździe"...

Gdybyście pokazali fajną dupę to bym zrozumiał...;p

Opublikowano

Jak już taki bezsensowny temat to trochę pohejtuje i dodam coś z przesłaniem przynajmniej;p i tak moderatorzy tak mnie kochają, że za wszystko dostaje tu prawie warna:

Opublikowano

Jakieś dowody ? Też mogę na fb jakiegoś typa co ma brwi złączone znaleźć, pobrać jego parę zdjęć zrobić pokaz slajdów i napisać przed filmikiem że to on mieszka w Gdańsku zdjęcia są realne itp...

Opublikowano

Hmm. A ch*j wam do tego jak wygląda nawet jeżeli to on?

Nie bronie go bo mam na niego wyjebane.

Ale po co go hejtować? wygląda jak wygląda jeju...

A gdyby pan "IsamU" Nie przypakował na siłowni i pokazał swoje zdjęcie wcześniej?

Też byście go hejtowali? ogarnijcie...

Nawet jeżeli to on to co :>.?

Jak zobaczycie równie brzydkiego człowieka na ulicy tez będziecie go hejtowali i film robili?

Ogarnijcie -,-"

Opublikowano

muzyka ?

btw. Wiem ze możecie nie lubieć fubu (mam to w dupoie nie gralem na balmorze to nie wiem) ale co jest takie "wioskowego" w tych zdjeciach ze zaczynacie nimi spamowac na wiocha i innych takich stronach.

sygna.png
Opublikowano

Powtórzę Mój topic z postu dodanego w Tagu przez G00D'a

FuBu nie jest biedny...

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Wydaje mi się, że to FAKE.

Skąd autor filmu, miałby aż tyle zdjęć FuBu? No skąd, wlamali mu się na kompa?

Ostatnio przeginacie, dajcie człowiekowi życ w spokoju...

Opublikowano

Wy też mało wiecie ludzie. Syntezator - nigdy czegoś takiego u fubu nie było, bo ktoś ostatnio z nim przez telefon rozmawiał,a przez telefon chyba głosu nie zmieni..

Kolejna sprawa, fubu buduje dom. Każdy jest ciekaw czy to przed balmorą czy po. O ile te zdjęcia są prawdziwe. Niby łapa, pies się zgadza, ściany w pokoju też.

I nie patrzcie, ze fubu mieszka w jakiejś ruderze, bo fubu buduje dom, dlatego też może mieć takie warunki.

Opublikowano

Spokojnie ten film jest na milionach kanałach już i mają go ściągniete na komputery wiele osób.

Przynajmniej wiemy, że to fubson

Opublikowano

Spokojnie ten film jest na milionach kanałach już i mają go ściągniete na komputery wiele osób.

Przynajmniej wiemy, że to fubson

jako tako nie mamy 100% pewności że to FuBu może nas Trolować ew ktoś chce przy kozaczyć że ma zdjęcia "fubona" a i może być tak że to są autentyki ;3

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...