Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam internet mobilny w iPlusie ... Chodzi mi o sygnał . Powinien być HSPA i tak jest. Wtedy nie ma żadnych problemów, internet śmiga jak powinien. Jednak czasem sygnał zmienia się na WCDMA . Wtedy internet jest jakieś 10x wolniejszy -,- Pomaga tylko wyłączenie i ponowne włączenie internetu . A i tak pomaga to na kilka minut, a potem jest od nowa. Nie wiem od czego jest to zależne i jak temu można zapobiec. Wiem że jak nie korzysta się z internetu, a jest on włączony to sygnał sam zmienia się na WCDMA, ale teraz robi się tak nawet jak oglądam film, albo coś ... Błagam pomóżcie bo nie mam już do tego siły. Pobieram coś w nocy, wstaję rano, patrze nie pobrała się nawet połowa, a sygnał jest WCDMA ... Próbowałem na różnych modemach itd... Wszystko jest tak samo. Mój modem to huawei e173. Poniżej liink do testu prędkości na sygnale HSPA... Jak zmieni się na WCDMA to zrobię go znowu dla porównania ... Liczę na pomoc :)

http://www.speedtest.pl/test/43968547

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...