Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasza kadra

Dogues

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to powiedział pewien komentator: "Nasza kadra ma za duże osobliwości temu jest taka słaba".

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Rozumiem, że rozchodzi się o piłkę nożną. Jak dla mnie - porażka, wątpie, by w ogóle dostali się do mistrzostw świata.

Po zmianie trenera jest jeszcze gorzej, ze Smudą prezentowali jakikolwiek poziom.

Opublikowano

Ja popieram zdanie pana polityka (bez reklam xD), który powiedział, że w kadrze nie ma polaków.

Sami gwiazdorzy, nie ma komu grać. Kiedyś to dostali lodówkę i zapierdzielali piękny futbol, dzisiaj bez grania wszystko mają i 1000000000$ za 10 sekund gry.

Opublikowano

Ja popieram zdanie pana polityka (bez reklam xD), który powiedział, że w kadrze nie ma polaków.

Sami gwiazdorzy, nie ma komu grać. Kiedyś to dostali lodówkę i zapierdzielali piękny futbol, dzisiaj bez grania wszystko mają i 1000000000$ za 10 sekund gry.

Tomaszewski dobrze gada. Ja za taką kadrę z beniszami, obraniakami, perkizami itd podziękuję.

Opublikowano

Ten fornalik jest jeszcze gorszy. W ostatnich latach jak dla mnie najlepiej trenował ten zagraniczny trener Leo jakiś tam. Wtedy jeszcze jakoś grali. Ale teraz? Jprdl...

Opublikowano

a pamiętacie jeszcze Rogera Guerrerio czy jakos tak ? Dobrze grał w kadrze, nie wiem co z nim się stało ;p

Teraz? To nawet nie można nazwać piłką ; )

skpUo.png

Opublikowano

Grupa facetów z formą 60 letniego piwosza i kontrolą nad piłką na poziomie paralityka. Choć komu by się chciało grać? Wychodzą na boisko, dostają w dupę i zgarniają kokosy... -.-

7m9a.png

Opublikowano

Nasza kadra to jakiś żart na euro się cieszyli ,że mamy szansę na wyjście z grupy a tu porażka ,miejmy nadzieję ,że w niedalekiej przyszłości nasz kadra będzie lepiej grała.

2uiyzh2.png
Opublikowano
Selekcjoner reprezentacji Polski Waldemar Fornalik uzupełnił kadrę na mecze eliminacji mistrzostw świata z Czarnogórą w Podgoricy (7.09) i z Mołdawią we Wrocławiu (11.09) siedmioma piłkarzami. Wśród nich znalazło się dwóch legionistów: Jakub Wawrzyniak i Marek Saganowski.

Poza nimi do wcześniej powołanych kadrowiczów dołączyli: Kamil Glik, Grzegorz Krychowiak, Rafał Murawski, Waldemar Sobota i Arakdiusz Piech.

Kadra na mecze z Czarnogórą i Mołdawią

Bramkarze: Łukasz Fabiański (Arsenal), Wojciech Szczęsny (Arsenal), Przemysław Tytoń (PSV Eindhoven)

Obrońcy: Marcin Komorowski (Terek Grozny), Damien Perquis (Betis Sevilla), Kamil Glik (Torino), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Marcin Wasilewski (Anderlecht), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Grzegorz Wojtkowiak (TSV 1860 Monachium

Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Ariel Borysiuk (1.FC Kaiserslautern), Kamil Grosicki (Sivasspor Kulübü), Grzegorz Krychowiak (Stade de Reims), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor Kulübü), Rafał Murawski (Lech Poznań), Ludovic Obraniak (FC Girondins Bordeaux), Eugen Polanski (1.FSV Mainz), Maciej Rybus (Terek Grozny), Waldemar Sobota (Śląsk Wrocław)

Napastnicy: Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Arkadiusz Piech (Ruch Chorzów), Marek Saganowski (Legia Warszawa)

Lista rezerwowych: Janusz Gol (Legia Warszawa), Tomasz Jodłowiec (Śląsk Wrocław) i Arkadiusz Milik (Górnik Zabrze)

Zgrupowanie rozpocznie się 2 września w hotelu Dwór Oliwski w Gdańsku. Podczas Euro 2012 przebywała tam reprezentacja Niemiec. Wylot do Podgoricy 6 września rano z Gdańska.

Legionisci.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...