Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd

teHnostyL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem typu " system windows nie moze odnalezc pliku "black shot" upewnij sie ze wpisana nazwa jest poprawna i sprubuj ponownie (...)" a po wcisnieciu ENTER

can't run BlackShot game client pomocyy

kazda logiczna pomoc bedzie nagradzana

Opublikowano

probowales reinstal gry ? nie raz tak jest. Zobacz czy antywir ci pliku nie wyslal jako wirus czy jakis zlosliwy plik i go poprostu przywroc ja tak przynajmniej mialem jak mi nie moglo gry znaleźć

Opublikowano

nie to zalezy jaki masz anty wirus musisz dodac przylozmy plik blackshot.exe do listy dozowlonych, takze sprawdz liste zagrozen badz wirusow jak znajdziesz cos z gra to po prostu "przywro" dodaj gre tak aby ci anty wir nie usunal ja ogolnie mam AVG i jestem z niego zadowolony

Opublikowano

Nie usuń całą grę z kompa nie wyłączaj anty. wir. ja gram z włączonym anty. mam nod.32 wyczyść cc.cleanerem cały rejestr i ściągnij od nowa grę i zainstaluj i jak coś to nie dawaj do kwarantanny tylko odłącz neta i usuń ten plik i pliki stare bleck shota powodzenia :D

Opublikowano

Jeśli przeinstalowanie nie zadziała, to spróbuj ściągnąć program o nazwie Gamebooster, i uruchomić grę za jego pomocą ;).

lajonel.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@UP

Masz jakiś błąd, error? Napisz osobny topic, opisz dokładnie swój problem.

Nie odkopuj tematów starszych niż 30 dni, EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...