Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowy komp

OZUMIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie, czy komp za 3.000 zł [dobrze dobrane części, składany] będzie długo "dawał radę"? Czy np. pójdzie na nim BF3 na ultra? Nie wiem czy kupować komputer czy czekać na next genową konsolkę, więc z pytaniem zwracam się do Was, mniej więcej jak długo najnowsze gry będą mi działały? Za sensowne odpowiedzi daję lajki.

Opublikowano

Za 3000zł nie pójdzie ci bf3 na maxa?za 1500zł pójdzie spokojnie ;) Komp to zawsze komp, a konsola to tylko do gier, filmów ;) Ja bym wybrał kompa, bo wiecej do robienia jest.

ezreal__s_wings_by_zerotypex23-d4q3q8j.png
Opublikowano

Nawet jak złoży to ciężko będzie w medium, sama karta 500zł. Ale za 3000zł ogarniesz w Ultra może i w full HD, poczekaj aż wypowiedzią się tu spece od składania zestawów (Anoizm i Velociraptorus) oni ci dobry złożą.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tutaj masz moj zestaw, tutaj mam z klawiatura, myszka, glosnikami, dyskiem 1tb, lepsza plyta glowna i mocniejszym zasilaczem, ale zawsze mozesz je wyrzucic i wstawic jakis lepszy procesor.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70212&s=70417&s=69097&s=58569&s=64019&s=67056&s=67544&s=15240&s=61601&s=65233&s=55137

Zestaw skladalem pod siebie, procesor troszke slabszy ze wzgledu na pozniejsza jego wymiane.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Pff mój komputer za 1,400zł ciągnie bf'a na średnich a za drugie tyle to na ultra nie pójdzie? Z palcem w d*pie

Tutaj masz moj zestaw, tutaj mam z klawiatura, myszka, glosnikami, dyskiem 1tb, lepsza plyta glowna i mocniejszym zasilaczem, ale zawsze mozesz je wyrzucic i wstawic jakis lepszy procesor.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70212&s=70417&s=69097&s=58569&s=64019&s=67056&s=67544&s=15240&s=61601&s=65233&s=55137

Zestaw skladalem pod siebie, procesor troszke slabszy ze wzgledu na pozniejsza jego wymiane.

Jakby dobrze poskładał to i5 by dorwał..

Opublikowano

Ze slabsza grafika owszem. Tam jest wrzucona mocniejsza grafika ale slabszy procesor, mozna zrobic podmianke i wrzucic np. GTX560Ti i i5 3450.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

To chcesz kupić ten komputer czy nie? Jeśli tak to czy będziesz chciał robić OC procesora?

Co do tego BF'a to dzieci czy nie przyszło Wam na myśl, że detale zależą od wielkości monitora? Chyba różnica jeśli jeden z Was będzie grał na monitorze 1024:768 a drugi na FullHD na komputerze za 1500 złotych co nie? Pierwszy będzie miał ultra a drugi nie za wiele no ale zamiast pomyśleć to lepiej się wyzywać od debili i tak dalej co? Na prawdę poziom większości tego forum mnie wręcz poraża.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...