Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bm czy Wp?

Megatron3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Mam pytanie ktora postacia się bardziej oplaca grac na prywatnym serwerze deuxmt2 ?. Chodzi mi postac bardziej pod pvp . I znajac zycie pewnie większośc osob powie ze bm jest do tego lepszy. Ale mnie wydaje ze Wp tez moze byc dobry i nawet lepszy od bm'a . Aktualnie gram Sura Bm i dobrze mi sie nim gra ale niektorzy graja Wp i mnie jada ;] mimo to ze mam zajebiste abs'y . Wiec prosze zeby mi ktos doradzil czy zmieniac czy nie jak tak to jakie bony jeszcze do eq zrobic . Dzieki

Opublikowano

Historia jak z EliteMt2 wszyscy robią WPeki ;))

Ja natomiast BM gram od 1 lvl obecnie mam 185 lvl , tak jak mówisz full abs 6/7 bon 5inta 2 k hp " nie wiem jak jest na twoim serwie"

Oczywiście Def zminimalizowany do maxa czyli kd defa nie mogą być w zbroi ;)

Ogólnie pozbywasz się defa :) żeby jak najmiej było ;) i WP z tą swoją przeszywką z miecza praktycznie nic Ci nie robi ;)

Co do Skili jak wiadomo WP nie ma zabardzo czym "poszpanować" :D

Ja na EliteMt2 mam tylko wojenne eq .. i często się zdarza że klasowce leżą w tym WP :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tyle ze na DevuxMt2 nie oplaca sie pozbywac w zbroj np na 120+ bo ma w sobie wbudowane 40khp . W zbroj na 1 lvl mozna wsadzic max 4.5k hp wiec sie nie oplaca także Wp moze byc lepszy od BM'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...