Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik body 56lvl versus trudny loch małp, a ilość medali.

xRPKx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam wojownika 56 lvl Aura P i ostatnio naszła mnie myśl, żeby pójść sobie do lochu małp, bo z reguły chodzę wojownikiem do lasu, czy też na jakieś inne metiny i odziwo drop nie był zadowalający jak inni sobie chwalili, lub jak widziałem na filmikach graczy, że z 1 spota to nawet po 5 medali leciało, siedziałem tam ponad godzine, 7 spotów wybijałem w 15 min. I średnia medali w tych 15 minutach, to wychodziło mi zaledwie 3 sztuki! pisałem z jednym

wojownikiem, również dropiącym medalem, on 54lvl a ze spota lecą mu 1-4, czy to wina LvL'u że mam taki cienki drop w tym lochu? czy poprostu zwykły pech?

Dodam też, że dzisiaj dobiłem poli na P i moje kolejnie pytanie brzmi tak: Jak najlepiej wykorzystać tą polimformie, żeby był jakiś z tego pożytek? bo takiego żółwia, to ja spokojnie ubijam sobie z militara.

Bicie metinów, też się z czasem nudzi, a są takie momenty, że cięzko wogóle jakiegoś znalezc więc może wy macie jakiś pomysł na dobry drop? smile.png

SKille:

Aura P

Berserk/wirek m7

Poli P

Militar

EQ: (jestem w trakcie tworzenia, bo szukam czegoś konkretnego na dropka)

rib +9 śr 30 kd potwora/krytyka +4

Żelek +9 czysty

Smocza +9 deffa/speeda +4 czysta

5kątna+8 nno

Kryształowa +7 36 reg pż, 1,5k pż, 10 do pż

buty fenika +9 1,5k pż

Naszyjnik z łez +9 1,5k pż 30 reg pż

Ebo +9 20 speeda

Buff 3x po 32%

Większosci bonów nie wymieniłem, bo do pvp mam wszystko. Z góry dziękuje za pomoc!

Napisałem temat na forum metina, ale nikt nie raczył mi odpisać.

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

Co do lvla to wiem, że najlepiej się dropiło w granicy 50-55 lvl jednak różnica 15 poziomów co do moobów jest zachowana... Polecałbym spróbować jeszcze pobić z rękawicą złodzieja...

Co do marmurków to wybierz się na Liska/Ognistego króla... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...