Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]coś do podnoszenia sztabek na privy

LubieZielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc ja szukam czegoś takiego żeby mi podnosiło sztaby ale! pobrałem kamermoda nastawiłem auto pickup + drophack i wszystko podnosi zawaliłem eq smiecmi i sztaby ale jak za dużo smieci poleci na ziemie bot już nie podniesie sztabek więc ja musze myszką przelecieć po ziemi szukam takiego czegoś jak ghost mouse pobrałem taki programik ale to trzeba nagrać i dac play a godzine lub więcej bym chciał a nie dawac co while play albo nie chce mi sie nagrywać tego pare godzin ;x ruszanie myszką godzinami w kółko :D ma zna ktoś taki programik ?

i nie dawajcie tematu do dobre programy bo tam nikt nie wchodzi i pomocy nie dostane + metek jest w temacie :P

Opublikowano

ghost mouse jest ale potrzebuje takiej opcji żeby sie powtarzało bo w tej wersji tego niema

Edit: pobrałem nowszą wersje ghost mouse i tam jest wersja z powtarzaniem sie :D więc temat można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...