Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomocy!

panadolf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 64 bity :) nie chce mi się przeinstalować. Trudno. Może to kiedyś poprawią. Jeżeli są jeszcze jakieś opcje to prosze pisac

Tyle,że ja też mam 64 bit i wszystko działa jak należy a przeinstalowanie na 32bit to nie najlepszy pomysł no chyba,że nie spełniasz wymagań na 64.

Opublikowano

Jak pisałem wcześniej musisz coś mieć jakiś progs,sterownik co się gryzie z bf,a bf-a bodajże najprędzej punkbuster u mnie takim czynnikiem był to true crypt i szyfrowanie partycji i nie ważne jakie detale ustawiałem raz grało się dobrze,a raz po 5 minutach zacinka całego kompa i bzz i nic nie reagowało typu alt+f4 czy alt+ctrl+delete czy też ctrl+alt+esc tylko restart kompa.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam też podobny lub ten sam.Gram ok 15min w Battlefield Play4Free i gra, i komp się zacinają i jest dzwięk "bzzzzzz" i trzeba kompa zresetować z zasilacza bo inaczej sie nie da.Na innych grach tak nie mam(minecraft,battlefield bad company 2,battlefield 3)W te gry gram i nic wszystko jest OK.Ale z Battlefield Play4Free tak jest.Proszę o odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...