Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] WallHack WRPSP

szymonkox1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma i nie będzie hacków na WRPSP

Chcesz hackować ? ! ZAPRASZAM NA WR INTER, tu możesz chitować, a ten server zostawcie w spokoju

//Ogarnij się... Jeżeli piszesz, że nie wolno cheatować, nie masz prawa cheatować, nie ma cheatów do WRPSP to równie do Ciebie mogę napisać Spier*****. To jest forum o cheatach i nie ma czegoś takiego, że nie wolno tego robić. || hackerX

//Ja rozumiem, że jest to forum o cheatach. Napisałem tylko, że nie ma i nie będzie już cheatów na WRPSP. Cheaty są do INTER'a i tam jak najbardziej wolno cheatować. Sam publikowałem do niego hacki i nie mam do tego żadnych zastrzeżeń, lecz WRPSP to inna sprawa.

Opublikowano

yea odrazu pobieram wrpsp

wkoncu 0 hakerow a ty szymonkox1 wypier*****dalaj z forum dla hakerow szmato

//Post nie związany z tematem. Odpocznij. ||Epean

Opublikowano

Słyszałem niedawno że SiroSix działa na WRPSP... ale nie jestem pewien. ;)

Również nie popieram hackowania na WRPSP... od tego jest inter :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie ma i nie będzie hacków na WRPSP

Chcesz hackować ? ! ZAPRASZAM NA WR INTER, tu możesz chitować, a ten server zostawcie w spokoju

//Ogarnij się... Jeżeli piszesz, że nie wolno cheatować, nie masz prawa cheatować, nie ma cheatów do WRPSP to równie do Ciebie mogę napisać Spier*****. To jest forum o cheatach i nie ma czegoś takiego, że nie wolno tego robić. || hackerX

//Ja rozumiem, że jest to forum o cheatach. Napisałem tylko, że nie ma i nie będzie już cheatów na WRPSP. Cheaty są do INTER'a i tam jak najbardziej wolno cheatować. Sam publikowałem do niego hacki i nie mam do tego żadnych zastrzeżeń, lecz WRPSP to inna sprawa.

Wszystko jest do przejścia, nawet taki ShoxGuard.

My już z hackerem włożymy cale swoje umiejętności by tego dokonać, a czy się uda to się okaże w praktyce :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...