Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Havitus.pl

Młodszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare kurwa pytan:o

1. Czy bedzie zwiekszony drop kasy na officialu?? Bardzo bym chcial bo sprzedawanie potek, ktorych mam 2 zakladki u handlary po 3k to nie jest dobry zarobek.

2. Czy nie bedzie zwyklych ulepszaczy? tj ogony skorpiona, itp, itp, pytam bo pisaliscie gdziestam ze beda, a zauwazylem ze nie ma, to jest bug? czy tak ma byc. Ja tam wole zeby same perly byly.

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyrzućcie drop ulepszaczy typu talizmany, lekarstwa, ogony etc... to jest zbędne... dajcie tylko ulepszacze typu, broszki, perly, luski i szpony smoka... i gitara...

Opublikowano

Zabezpiecznia ? Z tego co wiem są gotowe, tyleż grota v2 i komnata smoka miała być dokańczana ^^

@Up

Only błod połonczenia nie thx .. ;x

Nie potrafisz czytać to masz błąd:

http://www.multiupload.nl/YGX7VKWJU2

Tutaj masz właściwego clienta.

Opublikowano

japierdole, kolejny hard..

#1: KU z Metinów?

#2: Szkaty blasku dropią na każdym lvl?

#3: Skąd te pieczęci dzików, tygrysów itd?

x

Opublikowano
Kolego, bo beta zostało chyba zamknięta

Nie została zamknięta, bo ja ore.

@up

#1: KU z Metinów? - Tak

#2: Szkaty blasku dropią na każdym lvl? - Tak.

#3: Skąd te pieczęci dzików, tygrysów itd? - tego akurat nie wiem.

Opublikowano

Dodajcie bonusy na start trzecia reka itd na 30 dni, zmniejszcie drop srednich pot po wbiciu 30lv mialem cale eq, zwiekszcie drop szkat blasku ksiezyca bo teraz to leci jakby chcialo a nie moglo, dodajcie drop zmianek z metkow po 5x, ksiegi umiejetnosci zamiecie na instrukcje, zwoj powrotu do miasta ma ikonke pustej butelki. Ulepszanie zrobcie do +5/4 100%

x

Opublikowano

a mozna zdradzisz nam date startu??

NIE MA DATY STARTU :*

@top. @Rodimop/Młody. Moglibyście wrzucić clienta na jakiś darmowy hosting, ew. np. na strone serwera? bo pobierac z tego, dramat..

Opublikowano

Ja mam taką propozycję i chyba znów ją powtarzam, by usunąć ulepszacze ze zbroi i broni do 42lvl'a. Bo większość graczy zrezygnuje już na początku jeżeli będzie chodzić w śmiertelnej +4..

Opublikowano

Mi chodzi o to, by na początku każdy mógł się rozruszać i mieć motywacje, bo sam dobrze wiem, że większość kończy właśnie na niskim lvlu przez monotonna grę.

Opublikowano

Dziekujemy:

.. Witam,Ja Młodszy oraz caly team serwera Havitus chcielibyśmy wam podziękować za udział w beta testach.

Informacji oczekujcie na stronie oraz mpcforum! Pozdrawiamy.

DT NA DROPIENIU MAPEK Z METINA NIE BD MOBOW!

Ja mam taką propozycję i chyba znów ją powtarzam, by usunąć ulepszacze ze zbroi i broni do 42lvl'a. Bo większość graczy zrezygnuje już na początku jeżeli będzie chodzić w śmiertelnej +4..

Napewno nie zrezygnuje : )

O ulepszacze tak latwo ze szkoda gadac..

1345630884-U717477.gif
Opublikowano

Dziekujemy:

.. Witam,Ja Młodszy oraz caly team serwera Havitus chcielibyśmy wam podziękować za udział w beta testach.

no i to mi sie podoba! a jak trudno bedzie zdobyc bronie 75? bedzie sie trzeba meczyc na ripku? moze nie wywalaj mobow z 7 pietra ;c

Opublikowano

OO fajna nowosc, nie bedzie mobkow na 7 pietrze, to mi sie podoba.

A bedzie mozna z 1 pietra na 8 od razu wskoczyc jak sie uzyje mapki ?

Opublikowano

Dziekujemy:

Dziekujemy:

Na Ravii też bardzo o nie łatwo, a jednak trzeba je dropić. Teraz nie wiem, czy zawitam, bo serwer niczym nie odróżnia się od takich serwerów jak Ra*ia, czy Dra*nor, tyle że tamte są stabline, a tutaj nie wiadomo jak z tą stabilnośćią będzie. Dlatego jeżeli chcecie przyciągnąć dużo graczy dobrym posunięciem byłoby usunięcie tych ulepszaczy do 42lvl'a ze zbroi i broni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...