Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Czy istnieje bez platny bot

Ikne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

to pierwszy raz kiedy gram w dark orbit i trochę już o tej grze wiem :D a wiec pytanie :D

jest jakiś bot lub wspomagacz --> (nie płatny) <-- np. który zbiera uran i inne i mozna trochę zarobić? :D bo chodzi o to ze np nie ma mnie przy kompie 6h to zeby zbierało minerały :D nie musi być dużo :P

ale żeby zbierał :x jeśli jest jakiś /bot co nie trzeba płacić :P\ "(jeśli jest to mozna link do tematu lub dawnloadu")? :P

proszę o zrozumiałość nie znam się trochę jeszcze na tej grze , a tym bardziej nie znam żadnego bota . a na to forum to pierwszy raz zaglądam :P

/"(wiem ze na głównej stronie jest temat z aktualizacja botów ale nie pisze czy płatny czy nie :P)"\

< z góry dziękuje za wyrozumiałość : ) > jeśli pisze w złym dziale proszę o przeniesienie

1377863814-U611928.png

Gość Pan Szymek
Opublikowano

W DO nie ma uranu.

Jest darmowy BoxyBot, zbiera tylko BonusBoxy w soboty trial GG.

Strona: boxybot.net

Opublikowano

http://boxybot.net/eng_news.html To jest bot nie płatny, ale oon minerałów nie zbiera tylko skrzynki bonusowe, oraz pirackie. W soboty jest free trial, że robi gg, ale często pada, wiec nie polecam.

Jak chcesz, to mogę Ci powiedzieć co musisz zrobić, żeby mieć najlepszego bota (PBDO BOT) za free :) pisz pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...