Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Najnowszy bot refy

jako501

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zaprezentować najnowszego bota do LOLa, który wbija refy.

Działa sam wystarczy zmienić w configu ścieżkę do gry i podaj hasla do kont z 1lvlami :)

https://hotfile.com/dl/169118873/5e4b335/bot1.rar.html

skan:

https://www.virustotal.com/file/c17af81ddaf3cd29361452adf171eacc2f98d1b02f895e3c316c82b41d409558/analysis/1345994290/

PS. Tutorial co i jak w trakcie robienie

Najnowsze wiadomości:

- Obecnie V2.xx wypłacane wersja obsługuje trybu COOP vs AI zrobić 1-30. Sprawdź spoiler FEATURES BOT wiedzieć zmiany. Ostatnia bezpłatna wersja jest 1,06 i nie więcej planów zmiany tej wersji.

Aby nie być niesprawiedliwe dla kupujących, wszelkie aktualizacje / ulepszenia BOT będzie dostępny tylko dla nich (jak v2) plus wywołań funkcji, że mogłeś / potrzeba ponieważ zrobiłem już jakieś żądania funkcji.

PLUS I dostarczyć download link do wirtualnej maszyny gotowe do użycia dla kupujących. Wystarczy kupić LIC z BOT pierwszy. Można ją kupić za pośrednictwem handlu forum lub poprzez NHC203 wersji PayPal.

Cena licencji na 1 PC z BOT to 10 ? w tym momencie.

Zażycie tego bota za darmo, nie dodawaj mnie na skype i spamu mnie pytaniami / problemami, będę pewnie zablokować osobę, ponieważ nie mam czasu na takie rzeczy. Wystarczy wysłać swoje pytania pocztą.

Zauważyć

- RIOT może zakazać ludziom robi bibl., więc jeśli użyć tego bota za robienie bibl. już wiedział, że to na własne ryzyko i RIOT jest bycie aktywnym wobec tego rodzaju działalności.

- Można używać BOT dla innych funkcji, takich jak IP, rolnictwa i poziom mocy.

Funkcje bota:

- Czy Konta Skierowanie 10/01 lub 1-5.

- Konta Awans 30/01 (na v2.10 tylko i wymaga do uruchomienia 5 maszyn wirtualnych)

Performance:

Czas na LVL UP:

05/01 LVL = BT + 4xTCS Gry = 120m = więcej i mniej 2H

10/01 LVL = BT + 20-23xTCS Gry = coraz mniej 8h-9h.

30/1 LVL = 80 TCS GRY + COOP vs AI = więcej i mniej 6 dni z XP boost

PLIKI DO POBRANIA

Ważne informacje:

- To nie jest wirus, wszystkie rodzaje botów są wykrywane jako wirus, więc jeśli masz zamiar używać tego wewnątrz komputera wyłączenie zapory lub po prostu wyciąg wewnątrz maszyny wirtualnej.

- To jest próba, więc po każdym wygrał mecz jest ponowne uruchomienie i okienko pokaże UP! to nie dla efektu próbny dla dokonywania bibl. w nocy. Jeśli chcesz, aby kupić pełną wersję, że to łatwe.

- Nie zapomnij przestrzegać zalecanej ryk ustawień, a jeśli jest to pierwszy raz używasz takie oprogramowanie przeczytaj przewodniki Pomoc.

- "Restart" to nie samething z "Crash", LoL klient ma błędy i kiedy uruchomić z niskim Ram dostaliśmy nawet więcej błędów, zwykle bot uruchomi gdy taki rodzaj błędów się zdarzyć, ale to jest dobra rzecz, Oznacza to, że działa dobrze i wykryć wszystkie błędy klienta LOL. Jeśli dużo spróbuj zobaczyć co jest nie tak z konfiguracją.

- Ponad 100 osób już korzystać z tego buta. Więc jeśli się pracuje, może powinieneś może też, nie są po prostu zakładać, że wadliwa, gdy konfiguracja nie jest dobry, bo jest to już proofed stabilny BOT

-------------------------------------------------- ---------------------------------------

KONFIGURACJE WYMAGANE

UWAGA: Jeśli używasz problemy proszę mnie zapytać o najnowszej wersji, niektóre poprawki są wdrażane po razie użytkowników.

Testowane na VMware Workstation 8.0.4

(Nie używać VirtualBox, ludzie przetestowane i miał problemy!)

Windows XP SP3 jako Gość.

lub

Windows 7 32/64bits

Uwaga: Jeśli masz problemy z kopnięciem AFK na Win7 spróbować wyłączyć Windows Aero i uruchomić grę bordless zamiast fullscreen.

-Windows Desktop = 1024x768 i 32 bity kolor

-FullscreenMode ingame z rozdzielczością 1024x768

SKALA-HUD w 100%

- Język angielski!

- Nextgame Option = 0 jeśli robisz bibl. 2 (lvl10 rachunki)!

- Moje Ustawienia video opcje

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. videosettingsnhcbot.png

- Aby uniknąć problemów z czarnym ekranie podczas tworzenia gry lub BT TCS, powinniśmy ustawić LANDPAGE jako pusty, lol nie rozpocznie gry, jeżeli nie załadowano otwartą stronę wcześniej, kilka razy od BOT będzie połączenie szybkiego i Internetu powoli mamy tego problemu. Rozwiązanie poniżej.

Otwórz plik

"GamesLeague Riot z eases.0.0.133deploylol.properties LegendsRADSprojectslol_air_client_config_narel" w Notatniku i zmienić jego ustawienia:

lobbyLandingURL =

loadModuleChampionDetail = False

featuredGamesURL =

NHC BOT przewodniki wideo:

NHC BOT - COOP VS AI z File Check

http://www.youtube.com/watch?v=vOojj-X0mK4&feature=player_embedded

Małe wskazówki:

Cytat:

Napisał NoObStyLa viewpost.gif

Proszę czy możesz mi powiedzieć, jak to działa Bot smile.gif

1st) zainstalować LOL.

2nd) sprawdź, czy masz wszystkie odpowiednie ustawienia wideo opisane w pierwszym poście.

3rd) loginy kont wstawić w KONTA.TXT (nazwa użytkownika: hasło dla każdej linii (bez spacji))

4.) sprawdzić, czy ustawienia na szwach config.ini prawidłowe (ścieżka gry), gamecounter? maxlvl?

5.) kliknij dwukrotnie. Exe z BOT.

Voila, udało się uruchomić bota!

Jeśli z jakiegoś powodu to nie działa dobrze w grze jak kopnął uzyskiwanie powodu AFK w grze.

Sprawdź krok 2) ponownie i ponownie. Ponieważ 98% przypadków ludzi nie na tym etapie.

Jeśli robisz bibl., bot zatrzyma się, gdy nie ma żadnych nowych kont na liście. Jeśli robisz tylko gra, to się skończy po uderzeniu wartość ustawić na gamecounter.

Przepraszam za wszystkie błędy językowe

źródło: http://www.elitepvpers.com/

Opublikowano

NHC BOT, z elitepvpers, ale uwaga, bo to nie jest link do bota z elitepvpers. Translator coś słabo Ci przetłumaczył, autorze ;) // link do bota, mialem na mysli, ze to jest upload mpc i moze miec wirusy ;>

Opublikowano

NHC BOT, z elitepvpers, ale uwaga, bo to nie jest link do bota z elitepvpers. Translator coś słabo Ci przetłumaczył, autorze ;) // link do bota, mialem na mysli, ze to jest upload mpc i moze miec wirusy ;>

Link jest do bota, co do wirusów masz bystrzaku skan. Napisałem, że przepraszam za słabe tłumaczenie.

Opublikowano

jak moj post zostal skasowany to jest zywcem zerzniete stad

http://www.elitep*pers.com/forum/league-legends/1895712-bot-nhc-bot.html

biedziesz mi to stawial przetlumaczona niemiecka strone?

WYJDŹ W TRYBIE NOW!

na tym forum czegos takiego przynjamniej ja nie toleruje, i co teraz sie cieszysz bo ci % zdejma za danie przetlumaczonej strony w translatorze?.....

Bot dziala prubowalem

­

Opublikowano

jak moj post zostal skasowany to jest zywcem zerzniete stad

http://www.elitep*pers.com/forum/league-legends/1895712-bot-nhc-bot.html

biedziesz mi to stawial przetlumaczona niemiecka strone?

WYJDŹ W TRYBIE NOW!

na tym forum czegos takiego przynjamniej ja nie toleruje, i co teraz sie cieszysz bo ci % zdejma za danie przetlumaczonej strony w translatorze?.....

Bot dziala prubowalem

Mam prośbę zamiast krytykować, weź słownik i poczytaj :)

No ale ban i tak jest za refy więc na co to?

Ban na refy jest ale jak robisz 10Lvle, ale jak wbijasz 5lvle to dostajesz 250IP za każdy + niema za to bana na refy

Opublikowano

Mam prośbę zamiast krytykować, weź słownik i poczytaj :)

Ban na refy jest ale jak robisz 10Lvle, ale jak wbijasz 5lvle to dostajesz 250IP za każdy + niema za to bana na refy

chyba ty wez slownik i sam to przetlumacz bez pomocy googla wtedy na cos sie przydasz na tym swiecie

zamykam dyskusje

­

Opublikowano

chyba ty wez slownik i sam to przetlumacz bez pomocy googla wtedy na cos sie przydasz na tym swiecie

zamykam dyskusje

: ) angielski przetłumaczyć to jeszcze, ale "prubowalem" to aż mi się wstyd zrobiło, że post jest na takim poziomie.

Opublikowano

Trochę tego nie rozumiem.

Możesz to bardziej wytłumaczyć co zrobić po pobraniu?

Gdzie wrzucić pliki itd.

Tylko nie rozumiem tego.

Otwórz plik

"GamesLeague Riot z eases.0.0.133deploylol.properties LegendsRADSprojectslol_air_client_config_narel" w Notatniku i zmienić jego ustawienia:

lobbyLandingURL =

loadModuleChampionDetail = False

featuredGamesURL =

4.) sprawdzić, czy ustawienia na szwach config.ini prawidłowe (ścieżka gry), gamecounter? maxlvl?

Opublikowano

Trochę tego nie rozumiem.

Możesz to bardziej wytłumaczyć co zrobić po pobraniu?

Gdzie wrzucić pliki itd.

Tylko nie rozumiem tego.

wchodzisz w cofing, otwórz za pomocą notatnik, i masz tam

path="C:\Riot Games\League of Legends\lol.launcher.admin.exe"

zminiasz to tak, żeby doprowadzało to do gry np. d:/gry i tp

;Stop the current account after reach lvl 5 or 10.
MAXlvl=10

Tutaj nastawiasz jaki lvl ma wbijać bot jak napiszesz 15 to wbije 30lvl

Za branie tutów z innej strony % się nie zdejmujemy.

To jest tłumaczone czy z googli?

Częściowo tłumaczone w google tłumacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...