Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania sprzętowe - Ghost Recon Online

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś powiedział , że jestem specjalistą ? Ja tylko skopiowałem wymagania z peirwszej lepszej strony , ale dzięki że dałeś te bardziej ufne dam je do tematu

1361453243-U739101.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj nie ma sensu wróżyć czy komuś pójdzie czy nie. Jeżeli gre obsługują karty rzędu x1000, a moja hd4850 scina czasem na low, to na tej pierwszej nie wyobrażam sobie gry. Mimo to x1000 i wyżej jest wspierana. Trzeba czekać na łatki, bo optymalizacja gry jest na bardzo niskim poziomie. Dodam, że 4850 jest może delikatnie mniej wydajna od GTS 250 wymienionej już w wymaganiach rekomendowanych.

Opublikowano

A u mnie??

Proc: I7 2.2GHz

Ram: 8GB

Grafika: HD6670M (2GB)

Win7 (64bit)

Oczywiście żart :)

A tak na serio- może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego mam ścinki??

anonym.png

Opublikowano

Ubisoft zje.... optymalizacje, na rożnych kartach (nie mówie o różnych seriach tylko o takich samych kartach) gra się różnie zachowuje. I jeszcze nie wszystkie sterowniki są obsługiwane.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

I do not have any release date for the patches. The developers works on the game everyday to make it better and as soon as they have a more otpimised version they will make it available for the players.

Odpowiedź supportu na pytanie kiedy zostanie wydana łatka

Opublikowano

To znaczy, że nie znają daty wypuszczenia konkretnej łatki poprawiającej optymalizacje gry. Programiści pracują na codzień nad ulepszaniem gry i kiedy będą mieli ulepszoną wersję gry, udostępnią ją graczom.

Czyli nic konkretnego, albo będzie albo nie będzie. Miałem nadzieje, że w wystarczającym stopniu znacie angielski dlatego nie tłumaczyłem tekstu.

Opublikowano

no , ale chyba mozna sie domyslec , ze są osoby ktore umieja angielski dobrze , a są ktore prawie wcale . Wiec mogles dla obydwoch spolszczyć . Po za tym nie spamuj mi tu w temacie o wymaganiach o jakis łatkach poprawiających optymalizacje gry bo to nie od tego temat

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Facepalm. Spam ? Gdyby nie ja to byś nadal żył w świadomości, że jeżeli ktoś ma kartę graficzna 512 MB to pójdzie mu ta gra. Z resztą kwestia uaktualnień itd. w pełni pasuje do tego tematu.

Opublikowano

To znaczy, że nie znają daty wypuszczenia konkretnej łatki poprawiającej optymalizacje gry. Programiści pracują na codzień nad ulepszaniem gry i kiedy będą mieli ulepszoną wersję gry, udostępnią ją graczom.

Czyli nic konkretnego, albo będzie albo nie będzie. Miałem nadzieje, że w wystarczającym stopniu znacie angielski dlatego nie tłumaczyłem tekstu.

ja ci dziekuje za to , ale twierdze ze Ten post ktory cytuje tutaj nie pasuje

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@Up

Prosił ktoś o przetłumaczenie, prawda? No więc kolega przetłumaczył i dodał wytłumaczenie, czemu nie zrobił tego od razu. Może skupisz się, zanim zaczniesz hejtować i szukać dziury w całym, bo ten post jednak wnosi coś do tematu, w porównaniu do tego który ty napisałeś...

Co do tematu, żeby nie było że spam- znalazłem coś takiego:

•	 (GPU) Some compatibility issues with Shader Model 2 cards (GeForce FX). Shader Model 3 should be OK.
•	 (GPU) Some compatibility issues with ATI/AMD dual GPU cards and setups (e.g. Crossfire).
•	 (CPU/GPU) Poor performance may be experience on laptops with mobile versions of GPUs.
•	 (CPU) Poor performance may be experienced on a variety of AMD CPUs (including Athlon X2, X2, Phenom, etc). [should be resolved in 0.5]
•	 (CPU) Poor performance may be experienced on some single core CPUs. [should be resolved in 0.5]
•	 (Net) All players will experience lag issues if any player in the match has a network connection of at least 4-500kbps of traffic in both directions for a 16 player match.

Są to najbardziej problematyczne "schorzenia" nad którymi pracuje Ubisoft. Nie będę bawić się w tłumaczenia- nie rozumiesz- do nauki!!

anonym.png

Opublikowano

Ja mam dość nietypowy problem. Mój PC ogarnia Battlefield3 na ULTRA i to bez najmniejszego problemu. A przy tej gierce mam ścinki jak cholera. Co mogę z tym zrobić?

Opublikowano

Nic nie zrobisz. Ubisoft się nie postarało i tyle.

Znane problemy sprzętowe:

• (GPU) Niektóre problemy ze zgodnością z Shader Model 2 na kartach (GeForce FX). Shader Model 3 powinno być OK.

• (GPU) Niektóre problemy ze zgodnością z ATI/AMD Crossfire GPU.

• (CPU/GPU) Słaba wydajność może być odczuwalna w laptopach z mobilnymi wersjami GPUs.

• (CPU) Słaba wydajność może być odczuwalna na odmianach AMD CPUs (wliczając Athlon X2, X2, Phenom, etc). [Powinien być rozwiązany w 0.5]

• (CPU) Słaba wydajność może być odczuwalna na niektórych jedno rdzeniowych CPUs. [Powinien być rozwiązany w 0.5]

• (Net) Wszyscy gracze będą odczuwać lagi jeśli gracz w meczu ma połączenie z siecią mniejsze niż 4-500kbps (Ruch w obu kierunkach 'Download/Upload') w meczu dla 16 graczy.

*GPU=Karty Graficzne

**CPU=Procesory

Jakiś czas temu przetłumaczyłem to i dodałem do swojego tematu.

600925.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pójdzie mi gra na

procesor core 3800+ AMD athlon 64 x2 dual

2.01GHz 2,98 GB ram

karta graficzna nvidia geForce 9400GT

Da rade.

600925.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, pobrałem gre i przeczytałem owy temat, jestem już uświadomiony, że prawdopodobnie ścinanie gry nie jest moją winą a brakiem kompatybilności ze strony Ubisoftu lecz i tak zpytam, czy moja konfiguracja sprzętowa jest wystarczająca?

SO:Windows 7 (64 bit)

Processor: type : AMD Dual-Core Processor E-450 APU

clock speed : 1.65 GHz

2nd level cache : 1 MB

RAM: 6 GB

Video Card: AMD Dual-Core Processor E-450 APU with AMD Radeon™ HD 6320 Graphics

Chciałbym zaznaczyć, iż jest to laptop Toshiba Satellite C660D-1EN

Opublikowano

Windows : XP 32 bit komputer stacionarny

Procesor : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+

Karta graficzna : GeForce 8600 GT 256 MB

Ram : 3gb (ddr2)

Pójdzie na najniższych detalach bez scinek?

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...