Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak w to grac?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grac w ta gre? ;/ Strasznie lamie, wszyscy mnie wyzywaja od noobow, zaczynam sie zastanawiac czy nie skonczyc gry, bo chyba nie mam talentu do grania. Mam staty 1/1/12 ashe, raz mi sie udalo miec 10/2/10 ale to chyba gralismy z jakimis noobami, bo jakos nie wierze ze udalo by mi sie take staty zrobic na lepszych przeciwnikach. Gralem tez annie. staty po 4/5/6 mialem, najlepiej mi sie Ashe gra, ale i tak lamie jak nie wiem. Poradzcie cos ;/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Mam bardzo dobry build na ashe, bo nawet zalozylem temat.

Butki + 3 poty

doran x2

berserki

ostrze nieskonczonosci

wmpirzy kostur

widmowy tancerz

aniol stroz

sprzedaje dorany

ostatni szept

krwiopijec.

Udalo mi sie dojsc do wampirzego kosturu, bo sie poddali i bardzo wymiatalem. Ale to dlatego ze na poczatku jak wy to mowicie ,,nafeedowalem sie" A teraz nie moge, bo zawsze mi ksuja inni ;/. Jak zagrac na botach?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Normalnie. Jak przeszedłeś tutorial i trening bojowy pograj sobie na botach, a potem - nie wiem. Ja za nim nauczyłem się jako tako ogarniać zrobiłem sobie wcześniej 2 konta i dziwnym trafem tak wyszło, że nieodstawiłem tej gry do dziś pomimo tego jak niekiedy mnie porządnie wku*wiała. Najlepiej zbierz kolegów i uczcie się na własnych błędach nie ma lepszego doszlifowania się w umiejętnościach gamingu. Pozdrawiam! :P

Opublikowano

Gram z kumplem, tyle ze on w tym to boss. Ma 30 lvl i jest strasznie dobry, co zawsze mnie wkur**ia, bo we wszystkich grach to ja jestem lepszy od niego, a w tej on mnie zawsze pokonuje. :D

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Na początku musisz sobie znaleźć swoją ulubioną postać , próbuj po kolei - powinieneś znaleźć. Później znajdź sobie jakiś build na daną postać i graj , ćwicz to będziesz coraz lepszy:)

Opublikowano

Gram z kumplem, tyle ze on w tym to boss. Ma 30 lvl i jest strasznie dobry, co zawsze mnie wkur**ia, bo we wszystkich grach to ja jestem lepszy od niego, a w tej on mnie zawsze pokonuje. :D

No to sie kurwa nie dziw... jak grasz z kumplem który ma 30 a ty masz np. 5 lvl to w przeciwnym teamie będzie też 30 lvl , jakiś 5 lvl a reszta to 18-25lvl...

Czyli masz 20% szans że na twojej linii trafi sie Ty vs 30 lvl...

Wniosek :

GRAJ SAM!

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

jezeli grasz z gosciem z 30 lvlem to nie dziw sie ze slabo ci idzie :P zawsze bedzie dobierac wrogow do jego poziomu. jezeli chodzi o gre solo przejdz tuty. podstawa jest last hitowanie czyli zabijanie minionow za ktore dostajesz kase czekaj az beda mialy na tyle malo hp ze wystarczy jeden cios zeby go zabic. ok 15 minionow daje ci tyle samo co 1 kill. druga sprawa to focus pierw bijesz postacie ktore robia najwiecej szkod a sa malo wytrzymale czyli ad / ap carry.

Opublikowano

Nie bierz od nich buildów, graj sam (czasem zagraj z kolegą, ale razem na linii, niech Ci mówi czego masz się nauczyć). Zaczynałem od 0 w kwietniu tego roku, lamiłem. Po tygodniu zacząłem uzyskiwać dobre staty, teraz mam 24 lvl summonera i jak dla mnie grają same warzywa :P. Feed (lekki np. 1:3 czy coś) zdarzy się 1/10 gier i to nie zawsze. Dobij 10 lvl summonera i zrób nowe konto, odczujesz, że się uczysz.

Mi pomagało gdy patrzyłem jak koledzy grali, Ty możesz sobie gimperrka pooglądać (lub innego youtubbera) , coś się zawsze nauczysz. Popatrzysz na jego buildy (nie myślę, że sa idealne, ale dobre).

Na początek graj zasięgowymi, gdyż na początku nie umiesz unikać skillshotów itp i będziesz mógł spokojnie zabijać minionki dla golda. Większość zasięgowych to papiery, także wtedy musisz się trzymać z tyłu teamfightu.

"Trening czyni mistrza"

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Wnioskuje ,że masz low lvl.

Zdaj sobie sprawę z tego ,że jeśli grasz duo z kumplem 30 lvl, to losuje ci przeciwników o podobnym poziomie. (Ty 5 koleżka 30, to losuje wam ludzi z 15-20 lvlem). Przez co ty masz trudniej a kolega łatwiej :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...