Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólna dyskusja na temat DOTA 2

.Sheep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupie pytanie, wiadomo że Dotowicze powiedzą że opłaca się grać :) Gra jest bardzo dobra, jak Dota na WAR 3, Polecam

Póki co w Beta testach max. ile widziałem OnLine graczy to wczoraj o 1 w nocy było 162'K ludzi Online.

@EDIT

http://tf2b.com/dota/76561198064658582

Dam item'y za modyfikator Sun Strików & Modyfikator zabić roshana

Opublikowano

o to ktora gra jest lepsza nie bede sie kłocil kazdy ma swoje upodobania ale w docie jest pare ciekawych rozwiazan jak np mozna potkami leczyc sojusznikow, fajna sprawa sa tez kurierzy. No ale kazdy ma swoje zdanie :)

z7 :))

Opublikowano

w LoLa grają Ci co nic nie osiągneli [nie ogarniaja] w Dota ;)

Nie, w lola grają ludzie, którzy nawet nie wiedzą, że lol powstał na podstawie doty/nigdy nie grali w dote, bo chujowa grafika/nie mają klucza do doty2/uważają lola za prekursora gatunku/grają w lola, bo koledzy grają/dla których dota jest za trudna.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dota przebija lola pod każdym względem. A Halloweenowy event rozpierdolił wszystkie dotychczasowe eventy w lolu.

Trolling is a art.

Opublikowano

LoL to gra w którą grają Metinowcy i ludzie którzy nie grali w DOTE 2 , a DOTA 2 jest boska pod wieloma względami , nie chce mi się ich wypisywać , grałem w LoLa i w DOTE 2 , DOTE 2 na początku nie wiedziałem o co chodzi ale rozpracowałem i szybko przypadła mi do gustu , naprawdę i już rozpracowałem jak grać dobrze 4 postaciami :D a LoLa wogóle nie ogarniam , na początku cieszyłem się że pobiera mi się LoL zaczynałem tak jak w DOTA 2 nic nie ogarniałem i nadal nic nie ogarniam ...

Opublikowano

Wielu kolegów namawia mnie abym zagrał z Nimi w LOL'a.

Można porównywać DOTA 2 z LOL'em ale to nie ma najmniejszego sensu. Obydwie gry mają swój unikalny charakter.

DOTA 2 przyciąga pewną odmiennością od innych gier, ma to "coś" co powoduje,że nie można się oderwać.

:)

LOL... właściwie to nie wiem co mam napisać . Może liczba graczy przyciąga do tej gry ? Nie wiem.

Wszystkich wahających się pomiędzy tymi grami polecam produkcję DOTA 2.

1353148882-U779272.png

Opublikowano

A wiecie, ze glos tinker'owi podklada profesorek z half-life'ow? Dota2 klimatem jest bardziej warcraftowa niz dzisiejsze produkcje blizzarda.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Co ma Blizzard do Doty 2 ? :O

Chociażby to, że dota to mapa do warcrafta III, który był wydany przez blizzarda. Kto ci dał tego moda? ;o

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

U don't say? Ale Dota, to 'fanowska' mapa, gdzie Warcraft był tylko podstawką. By trzeba pogadać z IceFrogiem na ten temat. Ale Dota 2 to Blizzarda nic nie ma.

he?

Opublikowano

U don't say? Ale Dota, to 'fanowska' mapa, gdzie Warcraft był tylko podstawką. By trzeba pogadać z IceFrogiem na ten temat. Ale Dota 2 to Blizzarda nic nie ma.

Dota była mapą do warcrafta III, który był wydany przez blizzarda, a klimat doty2(której nie tworzy blizzard) jest bardziej warcraftowy od dzisiejszych produkcji blizzarda. Czego nie rozumiesz z tego prostego przekazu?

Km5iG.png

Opublikowano

Wystarczy spojrzec na championy, ktore MOCNO powielaja sie z jednostkami WC3.

Invoker to Mag Krwi, Silencer to Lamacz Zaklec, Tiny to Gorski Olbrzym, Whisp to Whisp, Naga to Morska Wiedzma, Storm Spirit to Miodowar, Spirit Breaker to Pasterz Duchow, itd, itd.

Juz nie wspomne, ze idealnie by wygladal WC4, jezeli VALVE mialoby mozliwosc wydania owego... ale to juz fikcja.

Chcialbym tez dodac, ze DOTA2 byla tematem sporu miedzy VALVE i BLIZZARD.

kh4xi.jpg

Opublikowano

W Dota 2 słyszałem wiele głosów z innych gier :D np. głos grubego z TF2 słysze :D albo jedna postać gada Oblivion a jest gra oblivion i oblivion to znaczy wrota otchłani :P DOTA 2 RZĄDZI !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

0y5zjf.jpg

Taki kurwa życiowy obrazek. xD

Km5iG.png

Opublikowano

Żart żartem, ale tak jest.

Bardziej precyzyjne byłoby:

Russia Russia

Russia Even more Russia

Russia Russia

Russia So much Russia

Trolling is a art.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

To może i ja się wypowiem. Od razu napiszę, że nie jestem ani pro graczem w LoL-a, ani w DOTE, jednak jakoś to ta druga mi się bardziej spodobała, mimo że (podobno) jest trudniejsza to lepiej w niej spędzałem wolny czas. Nawet gdy przegrałem to chciałem zagrać jeszcze jedną partyjke :) Osobiście polecam DOTE, która wydaję mi się lepszym tytułem :)

Opublikowano

JA gram w lola i w dote.Ale w dote gra mi sie Przyjemniej .Jedyny minus dla mnie te pełno denerwujących rusków.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...