Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do nagrywania meczów z Fify.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy jest jakiś program do nagrywania meczów z fify aby działał na playstation ?

Jakimi programami nagrywają to niektórzy Co wrzucają na yt swoje filmiki z ładnymi bramkami itd.

Jak można to poproszę linka i jakąś instrukcje :D

Opublikowano

Do nagrywania filmów z gier :

https://www.roxio.com/enu/products/game-capture/console/overview.html

Widziałem to chyba też w Media Marktu za 300 ileś zł . Do nagrywania filmów z gier z xboxa 360 , ps3 itd

mihcio15.png

Opublikowano

Lol chyba ich poje**ło żeby tyle płacić za program do nagrywania. Musi być coś co się instaluje na dysku i sobie zapisuje. Jak znacie taki darmowy program to piszcie tu, a jak macie jakieś pirackie wersje to na pw/gg.

Albo już lepiej kamerą nagrać xDD

Opublikowano

To nie jest dokońca program tylko urządzenie do nagrywania filmów słyszałem też o czymś o nagrywanie filmów z gier za pomocą dvd z nagrywarką ale nie wiem musisz na yt coś na ten temat poszukać .

mihcio15.png

Opublikowano

Nie ma takiego programu, jest urządzonko nie drogie około 25zł nagrywa w jakości 480p.

Tutaj masz link do poradnika ( mi ten koleś bardzo pomógł i poświęcił sporo swojego czasu aby wszystko działało )

Opublikowano

Za darmo to jedynie możesz sobie nagrać bramkę i wysłać ją do EA Sports i później sobie ją pobrać, a tak pozostaje Ci kupno jakiejś słabszej bądź droższej nagrywarki

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Za darmo to jedynie możesz sobie nagrać bramkę i wysłać ją do EA Sports i później sobie ją pobrać, a tak pozostaje Ci kupno jakiejś słabszej bądź droższej nagrywarki

Święta racja!

Bramki możesz standardowo nagrywać w menu gry i wyslac na serwer i sobie na piecu obczaić.

Nie ma programu którym nagrasz filmiki z gier na ps3/x360...

Jedynie w grę wchodzą nagrywarki/ aparaty/telefony/ kamery....

Albo gra, która daje możliwośc nagrywania "in game" np. just cause 2 ;D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...