Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineSky [Wojny Gildii][Non-premium][Modyfikacje][Oficjalna Reklama][Nowe Itemki][Launcher][Nowe Biomy][Dungeony][Maszyny]

Dresik12345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy serwer tylko mi nie działa?Czy jakiś off poprostu?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Napisałem w tamtym temacie, napisze też tutaj, żeby wszyscy wiedzieli co się na serwerze dzieje :)

Ohoo, tego się po administracji nie spodziewałem. Dostałem Bana za coś, czego nie zrobiłem, podobno, włączyłem Goda na moderatorze, i zacząłem bić wszystkich, kiedy chciałem naprawić dziurę, która zrobił FreeVsMinecraft, potem, NA GODZIE poszedłem do dzungli, aby zaznaczyć 1 punkt, regionu, aby rozwalanie zaczynało się dalej niż kratka od spawnu, jakiś typ za mną biegł, i mówi ze mam goda i go atakuje, to jest chore Kiedy już założyłem cuboid, wyłączyłem goda, i pan w onyxowej zbroji bił się z jakimś innym typem, więc pomyślałem, że moge zarobić sobie kolejną zbroję, to podszedłem i zaczełem go bić od tylu, pan w onyxowej zbroji wcześniej wspominał 50 razy, że ma klatki, lagi, i nie mógł mnie trafić, po czym stwierdził że mam goda, i poszedł do administracji. General wysyłał jakieś screeny z dupy wzięte, jak łatam dziurę, a on mnie próboje bić ("on ma tu goda i mnie zabija"), jak bije pana w onyxowej zbroji, oraz jak biegnie za mną typ, do dzungli jak zakładam cuboida. Pan od plików ze mna to załatwił, i poszedł po chyba? HeadAdmina, który mnie zbanował, bo permissions mają wyciągniete z dupy, i nie potrafią dodać do nich uprawnień do używania worldguarda oraz worldedita. tak więc, to wszystko zakończyło się banem na Tsie, oraz na Serwerze, za nic :> Pozdrawiam pana Mikołaja, (szanownego H@) który nic nie wiedząc, i po wysłuchaniu tych 2 pajaców odrazu im uwierzył

Serwer, jak i administracja to dno

Były na cb twarde dowody.

Regulamin serwera:

1. Respektuj innych.

2. Bądź etyczny.

3. Nie griefuj.

4. Nie buduj budowli skandalicznie nie do strawienia.

5. Do graczy odnoś się z dystansem.

6. Do administracji zachowaj identyczny dystans jak do graczy.

7. Zabrania się wysyłania wiadomości w nie dozwolonych ilościach - spam.

8. Zabrania się podszywania się pod administrację.

9. Nie próbuj w żaden sposób obciążyć serwera.

10.Na serwerze obowiazuje kultura.

11.Uzywanie cheatow jest surowo karane.

12.Administracja nie bierze udzialu w grze.

13.Calkowity zakaz reklamowania innych serwerow!

14.Administracja nie rozdaje przedmiotow/pieniedzy w grze.

15.Administracja nie ponosi odpowiedzialnosci za stracone przedmioty.

16.Calkowity zakaz spamowania.

17. Baw się dobrze.

A tu ss:

http://ifotos.pl/zob...-2_xpeaaww.png/

http://ifotos.pl/zob...-2_xpeaaws.png/

http://ifotos.pl/zob...-2_xpeaaqr.png/

Atakowałeś Graczy + Grałeś na tym koncie jeko garcz Punkt 12 regulaminu. A Pan Mikolaj To Owner serwerów ;]

Grałem jako gracz, ale poprosiłem Cie o range na TSie zeby pilnować porzadku, bo to co się działo na serwerze przerosło moje oczekiwania. Po 10 minutach gry, jako moderator, ludzie sobie ubzdurali, że mam god mode bo jestem moderatorem. Zaczęli nisczyć teren przed spawnem, więc poprosiłem o permisje do wand oraz WG, dałeś mi Op'a i oni plakałi, bo chyba nie wiedzą co to operator.

Twarde dowody?

1 Screen przedstawia, jak łatam dziurę zrobioną przez FreeVSMinecraft.

2 Screen przedstawia, jak biłem Pana w Onyxie, KTÓRY rzekomo MIAŁ KLATKI ORAZ LAGI więc nie mógł mnie trafić

3 Screen przedstawia, jak napisałem "Damn it, prawie Cie miałem" szanowna administracja odebrała to jako "haha miałem goda i cie prawie zabiłem"

Serwer to dno

@edit

Outi napisał,

Atakowałeś Graczy + Grałeś na tym koncie jeko garcz Punkt 12 regulaminu

Ten punkt dodał dopiero, po tym jak "podobno" zaatakowałem graczy na god modzie :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dresik ip servera do prezki daj bo to ze stronki waszej nie działa jak im server też chyba nie działa :)\

To chyba nie wina ip tylko servera który ciągle jest off i tyle z niego , nie szkoda wam kasy za dedyka jak ciągle off i dedyk gnije ?

Opublikowano

@Up

mc.minesky.pl:25556

@NoLuckJustSkill

Mamy nowego moderatora i dziwne czemu na niego nic nie piszą?

Na drugim i trzecim ss widać jak się nadajesz na posade moderatora

Opublikowano

mc.minesky.pl:25556

Wbijać server on !

Dresik kur.. ale server jest off łapiesz !

Nie da się wbić nawet na tym ip!

Odpalisz ten server kiedyś ?

Bo jest off chyba nie ?

Opublikowano

@Dresik12345

Moderator nie ma żadnego ułatwienia w grze, więc nie rozumiem czemu nie miałby brać w niej udziału? Nie ma komend typu /item, /give, /gamemode, /god. Uprawnienia do tych komend zostały mi przydzielone po przydzieleniu mi Operatora przez outiego, bo chciałem nałozyć Cuboid przed spawnem, aby nie rozwalali.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Okey dresik już działa xD

Teraz tylko nie wyłączaj servera to bd gracze xdd

Było po 30 a jest teraz 9 troszkę mało bo all się zniechęciła bo było off i to przesuwanie startu ;/

Opublikowano

@UP TAk jest nowa paczka .. teraz serwer juz sie nie offa tak czesto i jest juz zajebiscie

Zapraszam jak cos moj nick szajber.. I jest nowe ip i nowa paczka..

Opublikowano

Może byście napisali w prezentacji jakie są mody i co dodają :D

To na pewno zachęci ludzi

Zwłaszcza że InfiCraft dodaje ponad 500 nowych itemów!

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Może byście napisali w prezentacji jakie są mody i co dodają :D

To na pewno zachęci ludzi

Zwłaszcza że InfiCraft dodaje ponad 500 nowych itemów!

mówisz że jest InfiCraft ale z tego co mi wiadomo to go nie ma :P

Opublikowano

Co do buildcrafta może być !

Crafting III o tak na wielkie tak jestem !!

A może jeszcze forestery ?

Zapraszam na server jest spoko , admin ogarnia ale musiał parę razy reset zrobił bo się mody bugowały ale po za tym server jest spoko !

Wiec Zapraszam Cie Graczu !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...