Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Help lagi

RaV447

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Mam wielki problem z lagami. To tak wchodzę na serwer to ładuje mi sie jakieś 1-2min ładowania ]. Póżniej gdy wchodze na serwer na poczatku mi sie strasznie mi tnie gre a tak za 3min przestaje.

Pomocy. Mam winodws7, 2g ram , procesor intel pentium 2GHz. 1mb internet

Opublikowano

Jeśli masz ustawienia na high to zmień do medium sam osobiście jak miałem 2gb ramu na win7 i ustawienia high to mnie lagowalo a czasem cieło ,a nawet kompletnie się cieło.

Nie ma co się oszukiwać,ale na win7 przy 2gb i ustawieniach high jest za mało tego ramu.

Opublikowano

karte mam wpudowana z procesorem bo mam laptopa

Jak już to karta zintegrowana czyli ta karta korzysta z ramu także podczas gry masz jeszcze mniej ramu niż 2gb także musisz mniejsze detale zastosować.

Opublikowano

W BF2 ? My rozmawiamy o BF2 czy P4F ?

Tak, rozdzielczość też się liczy.

• Grafikę zmienisz w ustawieniach gry.
  • Priorytet ustawisz w menadzerze zadań (alt + ctrl + del).
  • Punkbuster, wejdź w folder z grą i uruchom plik pbsvc, wybierz re-install.

Opublikowano

Jeśli sie da? a jakby sie nie dało to co? Dlem czasu i nawet sa lepsze tylko ze na poczatku tak samo scina tylko ze mniej.

A ta reinstalacja co mi daje?

Opublikowano

Wejdź jeszcze w komputer -> właściwości -> Zaawansowane ustawienia systemu -> efekty -> ustawienia -> dostosuj dla uzyskania najlepszej wydajności.

Opublikowano

Pisalem juz post o lagi ale to co zrobilem troche tylko mi pomoglo. Dalej je mam ale zauwazylem ze te lagi sa tylko wtedy gdy ruszam myszka.

Po prostu stoje zero laga a jak rusze myszka od razu.

Pomożecie?

•  

Opublikowano

Ciesz się że ci działa. Jak ruszasz myszką to ci musi wyświetlać więcej więc logiczne że ci się zetnie. Zmień rozdzielczość na najmniejszą i grafikę na najgorszą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...