Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ibot zbiera mało uri.

twojastarana1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem , dlaczego ibot zbiera mi tylko 1,5-2k uri na godzine i 10-15energi gdzie pbdo bot zbiera po 3,5-4k i 25-30 energi . Rozumiem że ibot gorszy ale bez przesady . Kiedyś kbotem zbierałem po 2,5 - 3k więc w czym problem teraz ? Wiecie co na to poradzić ?

Opublikowano

Może dlatego, że teraz jest weekend i więcej osób gra i ibot tak mało Ci zbiera + ibot chyba nie ma opcji zapamiętywania skrzynek (nie jestem pewny), a pbdo bot ma to.

Opublikowano

pbdo botem zbierałem wczoraj w nocy 6,5 h i nazbierał mi 26k a teraz ibotem latam od ponad godziny i tylko 2,5k uri :( Może jak profil pod boxy zrobie + spear i pet to się jakoś wyklaruje to wszystko bo póki co to niezbyt dobrze się prezentuje kupno kbota .

Opublikowano

I masz odpowiedź. "W NOCY".... Aktualnie jest południe i jest weekend. A w nocy nie gra tyle ludzi co w dzień. W nocy nie grają kurduple po 7 lat. A to jest spora część osób, które grają w tą grę. Zawsze w dzień jest mniejszy zarobek niż w nocy, dlatego ja polecam w dzień latać na alienki + boxy i tam oprócz kaski i uri zdobywamy również poważanie, na którym będzie nam bardziej zależeć w późniejszym etapie gry, a w nocy na same boxy na bitki.

Opublikowano

Te a po co mi powaga ?Pbdo botem jak bociłem w dzień wyciągał te minimalne 3k na godzine :/ Tylko na tym kompie co teraz siedzę nie mam net frameworka 4 i mi śmiga tylko kbot/ibot .

Opublikowano

@UP 5? ja bym powiedział, że minuta, to gówno waży.

@2up Może po to, że jak wypicujesz sobie wszystko na statku, to poważanie liczy się do alei sław ? I daje Ci rangę ? Myślisz, ze po co tyle osób boci na alienkach ?

@edit: zawsze możesz poświęcić uri, na ulepszanie zbierania boxów, czyli na peta, na PP na boxy, na lepszy statek, na generatory na speeda

Opublikowano

Ta w tym problem że żeby go zainstalować musze jakieś zjebane sterowniki mieć które też mi się zainstalować nie chcą

@UP 5? ja bym powiedział, że minuta, to gówno waży.

@2up Może po to, że jak wypicujesz sobie wszystko na statku, to poważanie liczy się do alei sław ? I daje Ci rangę ? Myślisz, ze po co tyle osób boci na alienkach ?

@edit: zawsze możesz poświęcić uri, na ulepszanie zbierania boxów, czyli na peta, na PP na boxy, na lepszy statek, na generatory na speeda

Generatory speeda to mi raczej nie potrzebne bo konto mam takie średnie ( brakują mi lf4 , formacje i havoci )

Aleja sław ? Że tak powiem " Nie ranga świadczy o tym że jesteś lepszym od innych, a to co masz w głowie " :)

Opublikowano
Generatory speeda to mi raczej nie potrzebne

Pozbawiasz się w ten sposób jednej z najtańszych możliwości na podniesienie wydajności swojego bohatera. Cóż, jeden woli pomarańcze, drugi, jak mu nogi śmierdzą ;)

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

[/size][/font]

Pozbawiasz się w ten sposób jednej z najtańszych możliwości na podniesienie wydajności swojego bohatera. Cóż, jeden woli pomarańcze, drugi, jak mu nogi śmierdzą ;)

Pozdrawiam, Katarzyna.

Naucz się czytać , bo chyba wyraźnie napisałem że brakują mi LF4 , FORMACJE I HAVOCI . No chyba że dasz mi sposób żebym wjebał więcej jak 15 generatorów napędu na gola a nie wydaje mi się byś go znała .

Opublikowano

@2up, był gdzieś bug na forum, ze jak logniesz się na na to samo konto z 2 przeglądarek to możesz w każdej wsadzić generatory i niby masz 30 ich. Nie wiem czy nadal to działa. Mówisz, że latasz golcem. Golcem to szybko urki nie zbierzesz. Polecam vege, jest szybsza + ulepsz zlotkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...