Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PL- Oplaca się?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciabym zagrac na pl'u na serwerze solar od zera Beemem albo mentalem. I tutaj rodzi sie kilka pytan

1Kim grac( jezeli mental to bron 1 reczna czy 2 reczna)

2- zarobek na solarze, jak mozna zarobic na tym serwie

Ps.: kim sie bedzie przyjemniej expic bm czy mentalem

@Edit jeszcze mi przychodzi na mysl serwer ravia.eu, moze na ravi sie bedzie lepiej gralo?

Opublikowano

Zarobić można jak na każdym innym serwerze ;) Czyli metki M2, medale, imha.

Polecałbym grać mentalem. Broń dwuręczna, wbić 35 i zrobić bojowca. I przyjemniej expi się na pewno wg mnie mentalem ; )

skpUo.png

Opublikowano
Exp lepszy mentalem z jakimś dobrym ribem. Zarobek tak jak @up.

A bm tak ciezko sie expi bo kreci mnie bardziej do bma

Opublikowano

Radziłbym ci wbić mentalem z 70 lvl expić sobie a w v2 wyexpić bm do pvp. (nie radzę grać na pl-strata czasu).

Up ja sam miałem 2 g 1 p i expiło się tak beznadziejnie że głowa mała nie trać czasu na exp bm

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Witam chciabym zagrac na pl'u na serwerze solar od zera Beemem albo mentalem. I tutaj rodzi sie kilka pytan

1Kim grac( jezeli mental to bron 1 reczna czy 2 reczna) 2ręczna

2- zarobek na solarze, jak mozna zarobic na tym serwie medale , metki itd.

Ps.: kim sie bedzie przyjemniej expic bm czy mentalem Wiadomo , że mental , BM pod pvp.

@Edit jeszcze mi przychodzi na mysl serwer ravia.eu, moze na ravi sie bedzie lepiej gralo?

Opublikowano

Zagraj sobie Bodym myślę ze lepsza postać a co do zarabiania to możesz na metki pojezdzic ;)

W sumie na PL wieje nudą a;e jak chcesz ;)

Opublikowano

Jeśli masz cenne eq na serwerach prywatnych (balmora, draenor i inne) to możesz się wymieniać priv<-->pl.

Ceny na solar są bardzo niskie.

Opublikowano

Zagraj mentalem, ale jak umiesz expić bm to nim graj, bo niektórym cięzko się expi tą postacią :]. A tak to lepsza będzie broń 2 ręczna na mentala. Odpal sobie m2boba i dropaj w imhie bronie na 30lvl, zarobek będzie, możesz też dropić medale w lochach małp ;)

Opublikowano

Ja bym grał mentalem.

Miło się gra, nie jest całkiem trudno nim expić, wręcz stworzony do expa właściwie.

Co do zarobku od 7 do 20 na imha podrop itemsy, potem metki w m1/m2 i git.

Opublikowano

Moim zdaniem to najlepiej się expi WP lecz jak ty nie chcesz nim grać to Mental oczywiście i rib to tego. A zarobek? Metiny. Medale i różny drop np. Ks klątw :] Lub FMS w m2 albo riby na Ezo :] Jak ci wpadnie sr +20 To już masz troszkę kasy w kieszeni ;]

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

NIGDY NIE GRAJCIE W TĄ GRE ANI NA TYM SERWERZE TO NAJWIEKSZE ZŁO !! GORSZE NIŻ KARA CIELESNA NA PRAWDE WIEZCIE W MOJE SŁOWA SZCZERZE PO PROSTU ODRADZAM TEGO GÓWNA. WOLAŁBYM ACTA NIŻ TO. TA NISZCYZCIELSKA SIŁA KTÓRA NISZCZY Z POWODZENIEM MÓZG WCIĄGA DO MONITORA PRZYLEPIA DO KLAWIATURY I DO MYSZKI ZMARNUJE ZYCIE KAŻDEMU,OBNIZY OCENY I UZALEZNI DO RESZTY. DZIĘKUJĘ.

cytuję słowa pewnego gracza w gameplay PandoraMT2

Sam miałem 75 lvl wyjebiste eq i przestałem grać. Zrozumiałem wtedy czym jest metin.. ''Pochłaniaczem czasu'' Poco masz marnować życie na tą jebaną grę? Nie lepiej pokopać piłkę na boisku lub potrenować bicki na siłowni? tyle o demnie. (to moje zdanie więc mnie kurwa nie hejtujcie)

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

1Kim grac( jezeli mental to bron 1 reczna czy 2 reczna) 2ręka

2- zarobek na solarze, jak mozna zarobic na tym serwie zrób dropa na medale , metki.

Ps.: kim sie bedzie przyjemniej expic bm czy mentalem mental , bm jest dobry do pvp... w expie słabizna

NIGDY NIE GRAJCIE W TĄ GRE ANI NA TYM SERWERZE TO NAJWIEKSZE ZŁO !! GORSZE NIŻ KARA CIELESNA NA PRAWDE WIEZCIE W MOJE SŁOWA SZCZERZE PO PROSTU ODRADZAM TEGO GÓWNA. WOLAŁBYM ACTA NIŻ TO. TA NISZCYZCIELSKA SIŁA KTÓRA NISZCZY Z POWODZENIEM MÓZG WCIĄGA DO MONITORA PRZYLEPIA DO KLAWIATURY I DO MYSZKI ZMARNUJE ZYCIE KAŻDEMU,OBNIZY OCENY I UZALEZNI DO RESZTY. DZIĘKUJĘ.

cytuję słowa pewnego gracza w gameplay PandoraMT2

Sam miałem 75 lvl wyjebiste eq i przestałem grać. Zrozumiałem wtedy czym jest metin.. ''Pochłaniaczem czasu'' Poco masz marnować życie na tą jebaną grę? Nie lepiej pokopać piłkę na boisku lub potrenować bicki na siłowni? tyle o demnie. (to moje zdanie więc mnie kurwa nie hejtujcie)

@UP Jak ktoś jest normalny i umie rozróżnić świat realny od Metina to niech w niego gra. Chyba , że ktoś jest no life to co innego.

@DOWN Grałem , skończyłem.

Lord Zibi

Opublikowano

@up jak zagra to nie skończy -,-

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

@up jak zagra to nie skończy -,-

jak jest słabym psychicznie człowiekiem który łatwo popada w uzależnienia.

Co do klasy postaci.

Mentalem będzie Ci łatwiej expić lecz jest droższe eq (zbroja, hełm, broń)

BM exp będzie ci szedł wolno bez dobrego eq o które będzie poczatkowo ciężko.

Polecam Ci grac wp ponieważ jest to postać łatwa i przyjemna. Eq jest tanie podobnie jak i skille (ostrze chyba 500k jak sie nie mylę)

Opublikowano

Ja ci powiem tak , jeśli podchodzisz lajtem do gry , masz wyrypane czy ban , czy cie okradną to graj sobie nawet szamanem . Ja gram na mentalem na takiej zasadzie ze gram tak o , zasysasz sobie m2boba , wbijasz 30 lvl , lowisz na fb , siedz przy kompie , wbij 35 silne na 17 i duchowe czytaj ksiazki , zrób bojowca i drop tym mnetalem w m2 na metkach , przez ten czas na bocie , zrób inna postać np szamana/ke , wbij 30 lv i jedną postacia bij metki a druga na fishbob , z m2bob i tak zarób sobie na eq kup sobie smoczą , fmsa eq 1,5kpz i wbij 54 , podrob na górze sohan , na metkach diabla + fb na szamance , gdy zaczniesz dalej expic na buffce minmum skille m4 , a na swojej postaci m3-m6 .

Wbij 61 , kup boga , i dalej rób co chcesz ^^ . Albo zamiast fishbota kup yangi ;d

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszym i sprawdzonym zarobkiem przez innych oraz mnie to wbicie 30 poziomu ok. 2 - 3 postaciami i ustawić ich na FishBot

Można również postawić jakieś boty do M3, aby leciały im bronie na 30 poziom oraz parę innych przydatnych rzeczy, aby mieć dobry rezultat bijesz 10 - 15 poziom wojownik mental i robisz mu rzeczy do +6 lub więcej i na M2BoB ustawiasz do M3 na nockę

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Opublikowano

Do tego wszystkiego przede wszystkim musisz mieć chęci. Ludzie Ci nie pomogą jeżeli Tobie samemu się nie chcę.

Ale Moim zdaniem

Mental 2 ręka z boja 1 ręka z buta.

naajsik.png

Opublikowano

Ja szczerze nie polecam BM'a. Grałem nim na Candii. Strasznie ciężko się expi. Z FMS+9 KD potwora+3 śr. 21 waliłem im hitami po 200 strasznie długo się expiło na BO. Teraz gram mentalem i biorę cały spot z BO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...