Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy,koniecznie zobacz :>

marcio34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taka sprawa ze od jakiegos czasu nie moge sie zalogowac na konto premium poniewaz pisze'User not premium",nwm jakby wygasl po paru miesiacach.I jest taka sprawa ze ja giftcode do tego konta jeszcze mam i chcailbym to zrobic :Gdyby skasowali mi konto na minecraft.net na ktorym wykozystalem ten giftcode to czy moglbym go uzyc na inne konto.I czy jest mozliwosc usuniecia konta na minecraft.net,jesli macie jakies pomysly to mowcie.Nie wiem gdzie taki temat moglem zamiescic wiec z gory przepraszam

00979453523907008934.png
Opublikowano

Tego gift coda juz nie wykorzystasz, na przyszlosc lepiej kupuj z zaufanego zrodla.

Wlasnie o to chodzi ze to bylo zaufane zrodlo keye.pl,juz nie sprzedaja mc ale kiedys to robili.Maja 100% pozytywow wiec....Nie wiem co moze byc przyczyna "wygasniecia" tego konta:/

O to chodzi ze kupilem z keye.pl.Maja 100% pozytywnych opinii ale juz mc nie sprzedaja.Nie wiem co moze byc przyczyna "wygasniecia" tego konta.Taka zaufana strona i dupa :/TEraz 100zl na mc wydawac :/nie wiem czy warto

00979453523907008934.png
Opublikowano

Zostałeś okradziony ^^ tyle ci powiem, albo kup albo niee.. twoja sprawa ja kupiłem z Kontagier.pl i cały czas działa (kiedyś było po 50zł) teraz za 100zł..

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Notch pisal jeszcze na becie , ze klucze kupowane na innych portalach niz minecraft.net , mogą być kradzione .

Najbardziej zaufane zrodlo to kontagier.pl lub minecraft.net

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...