Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problemy]Kilka pytań na temat serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o pomoc oto moje problemy zwiazane z moim privem pliki bytakiniesmialy client panga.Mozna powiedziec ze jestem w tym ''zielony'' gdyz wszystko robie wedlug poradnikow.Wiec chce sie troche nauczyc,robic cos samemu;p.Mam dla was kilka pytanek i problemow,prosze abyscie mi pomogli

1.W folderze etc gdy go rozpakowalem nie ma plikow odpowiadajacych za wyglad ikonek skili (probowalem dwoma pakerami)

2.nie dziala pw (wszystko to co tu napisze tyczy sie szeptu)

gma z gm

gdy gracz pisze do gma to widac co pisze

a gdy gm pisze do gracza to nie widac;P

gdy gracz pisze z graczem to wszystko widac

Probowalem to naprawic korzystajac z tego poradnika : http://www.mpcforum....wa-szeptu-z-gm/

lecz gdy juz zapakuje i podmienie to gdy loguje sie podczas ladowania pasek dochodzi do konca i gra sie nie wlacza

3.Wszystkie nowe fryzy dzialaja poprawnie,lecz zaden fryz nie dziala na szamana dziewczyne

4.Komenda warp nie dziala. np gdy wpisuje /warp i jakies kordy to mnie nie teleportuje

5.Na serverze mam dziewiec wierzchowcow.Z niektorych nie mozna bic i chce aby mozna bylo z nich bic.Oto one :

20110 Jednorozec (mozna bic)

20111 upiorny ogier (mozna bic)

20112 dzik cienia (mozna bic)

20113 wilk cienia (mozna bic)

20114 tygrys cienia (nie mozna bic - trzeba naprawic)

20115 lew cienia (nie mozna bic - trzeba naprawic)

20116 lodowy lew (nie mozna bic - trzeba naprawic)

20117 przeklety wilczur (nie mozna bic - trzeba naprawic)

20118 krwawy wilczur (nie mozna bic - trzeba naprawic)

6.Gdy wpisuje komende /xmas_boom 1 to jest noc,lecz jest za bardzo ciemno.Przez co malo widac.

ss :http://img690.imageshack.us/img690/3897/problemik.jpg

7.Tutaj nie wiem jak to opisac,wiec podam przyklad.Mam takiego niby mounta.Jest on stworem,poniewaz moge jego bic.Lecz gdy wpisuje komende /mount_test i jego id to nie moge jezdzic na nim.

A oto on

28017 Rakieta

8.Na niektorych wierzchowcach takich jak ''upiorny ogier'' jezdzi sie za szybko tzn,gdy wsiade na niego i zaczynam jezdzic to nawet jak mam malego speda jade szybko i mnie cofa jak na mh

9.Fioletowa mikstura(D) gdy ją uzyje mam ponad 400 speda,chociaz bez niej mam 100.Jest to odczuwalne gdy sie przemieszczam.Chcialbym aby dawala tyle co w opisie czyli 30

10.Gdy pierwszy raz sie zaloguje nowa postacia to dostaje konia militarnego.Gdy z niego zejde to juz nie moge go przywolac.Ide do stajennego jest opcja odzyskaj ksiege,daje nam ksiege,lecz przywolac go nie moge.Chcialbym aby na moim serverze mozna bylo robic konia tak jak na draenor 2 czyli co godzine czytac medal.Prosze mi podac do tego questa i pokazac gdzie i jak wgrac.

11.Chcialbym wiedziec jak edytowac tekst.Np taki.

Gdy sprzedaje item i pisze : Podatek od sprzeda(rz)y 3% Chce poprawic ten blad ale nie wiem jak.

Pragne rowniez wiedziec jak edytowac tekst mowiony przez npc;P

12.Powiedzcie mi jak zmienic haslo do filezilli i navicat.Prosze o bardzo dokladny i szczegolowy opis pamietajac ze to pliki bytakiniesmialy.Raz zmienialem pasy i stracilem dostep do calej bazy

13.Chcialbym sie dowiedziec jak edytowac warpy tzn

np gdy wpisze /go k to przeniesie mnie na daną mape

14.Pragnę wiedziec jak zmniejszyc czas znikania itemow po wywaleniu z 3 minut na okolo 1minute

15.Chcialbym wiedziec jak dodac (mini-mapy) do map takich jak v2

16.U npc ''czerwony kapturek'' mam opcje zeby wlaczyc event Przebudzenie Pana Chaosu.Teraz nie wiem jak go wylaczyc.U tego npc nie ma opcji wylacz odrazu mowie;P

17.U niepokaznego pieszego jest opcja dropnij item ''wpisuje sie id i wypada itemek''.Chce wiedziec jak tą opcje usunac.

18.Chce wiedziec jak skasowac opcje ''Manwoo'' u rybaka

19.Prosze o id zbroi(ktora robi sie ze stalki na plu) oraz id autopotow.

20.Jak ustawic swiecenie tzn chce wgrac te swiecenie epickich zbroi (mowie na nie bombelki,bo swieca sie takimi kuleczkami).I jak ustawic zeby np zbroja +4 sie swiecila

21.Nie wiem czemu ale kod usuniecia postaci mi nie dziala.Kod ma 7cyfr.

22.Potrzebna mi stronka rejestracyjna na priva hamachi z loginem,haslem i kodem usuniecia postaci

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...