Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy kupić peta, czy lepiej irysa+lf3

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam Vege z 9lvlem:P Full na statku lf3 i generatory za uri.Nie wiem co by się bardziej opłacało.

Peta z modułem zbierania i jeszcze jakiś inny ? czy lepiej irysa i do niego lf3 ?

Opublikowano

Ale co by sie bardziej opłacało ^^ ?

Jesteś bociarzem? Nie powinieneś traktować niczego w sensie opłacalności, przecież nie płacisz za URI :)

Sugerowałabym zostawienie peta na sam koniec swoich "inwestycji". Pet absolutnie nic Ci nie da, gdy posiadasz słaby stateczek. Najpierw FE, abyś poczuł się pewniej na mapach, dopiero później ekskluzywne dodatki :)

Mam nadzieję, że pomogłam. Jeśli tak, wpłać piątaka na jakieś schronisko zamiast dawać "lajka" :) Albo po prostu pomóż komuś bezinteresownie

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Ale na 1 lvl się nie oplaca kupować zbieracza lepiej lf-3 + irys lub bo2+irys licze na like

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Ja bym kupił peta na początku, gdyż przy każdych wrotach się będzie najlepiej expił ;D a później dokupić, gdy pet 8 lvl będzie miał zbieracza i jazda :D

Opublikowano

Ja bym kupił peta na początku, gdyż przy każdych wrotach się będzie najlepiej expił ;D a później dokupić, gdy pet 8 lvl będzie miał zbieracza i jazda :D

W sumie racja sam tak zrobiłem mam już 5 lvl ;D

Opublikowano

Pet jest świetny z kamikadze 2/3 lvl, wrota robisz w takim tempie że masakra, małe krychy i sibelonity to kwestia kilkunastu minut max.

Jednak na twoim poziomie uzbrojenia dozdbroiłbym najpierw statek.

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

GE1 : 1.4XX.XXX

CZE3 : 1.1XX.XXX

GER1 : 800.XXX

Opublikowano

Nie wiem czy dodam duzo do tego co koledzy "up" napisali ale sprobuje.

Ja wyrozniam 2 opcje:

Jezeli jestes typem bociarza ktory 95%+ gry wykorzystuje na bocenie to kup peta, wtedy przy uzbieranych energiach poskladasz z czasem wrota i go troche wyexpisz, oraz za urke z wrot kupisz mu cos "ladnego", oraz sobie wyposarzenie.

Jezeli zas jestes typem gracza ktory, poswieca pol na pol bocenie i granie, lub wiecej gra niz boci to radze kupic formacje "romb" (jest to podstawa przy Twoim wyposarzeniu, bardzo ulatwia gre) ktora jest bardzo efektywna, oraz z czasem inwestowac w wyposarzenie(irysy itp.),a na koncu kupic peta-dlatego ze jest on przydatny dopiero na pozniejszych lvlach ktore bedziesz latwiej wbijal z dobrym wyposarzeniem.

A w skrocie:

Z Twojego tematu wynika ze jestes typem bociarza, wiec wykorzystaj 1 opcje, bo po co Ci lf3 i irys do zbierania boxow ;) A pet za to sie przyda i z czasem pomoze uzbierac na owe "rarytasy".

Opublikowano

Ja bym Ci doradził zakończyć grę ^^ To by było najlepsze wyjście . Niedługo to już w ogóle nie będzie szło grać ....

Ale skoro masz wybierać to najpierw dorób się starej FE a potem takie duperele jak PET :)

Opublikowano

Jeśli nie masz full iris to irisa. A potem pet

Ja tam zete zrobiłem mając 1 irysa i 5 flax vega po chu.. kupować irys za urke jak je można wylicytować .

Opublikowano

Ja bym Ci doradził zakończyć grę ^^ To by było najlepsze wyjście . Niedługo to już w ogóle nie będzie szło grać ....

Ale skoro masz wybierać to najpierw dorób się starej FE a potem takie duperele jak PET :)

To że ty skonczyłeś "gówno" nas obchodzi co ma to do tematu? Każdy lub darkorbit, nawet teraz z wielu zalet i plusów, obniżony został dmg, co jest plusem, są też inne plusy ale to zależy dla kogo. Mi np się podoba. i tak każdy z nas ma bota, i wnioskując boci.. więc ? :)...

@Topic ja radzę Peta kupić , widziałem jak niektórzy mają 15 lvle i mają pete po 12 lvle... a ja na 16 mam ledwo 4, żałuję się że wcześniej nie skorzystałem bo, kilka razy wrota zrobiłem, 4 alfy, bete i zetę bez peta, a za devouvera tego z zety 2 mln expa co daje dla peta 100k pd.. a ciężko mu wbić taki duży poziom :))

Opublikowano

Jeśli expisz konto to pet, bo potem będziesz już miał wyexpionego gdy będzie potrzebny ( 8lvl minimum, potem już można odpuścić, i reszta same po jakimś czasie dojdzie :) )

Iryska możesz zawsze wygrać na aukcji, pamiętaj też o tym :)

Kogo to obchodzi? Jak to nie szło grać, a w czym problem jest obecnie?

Na bocie da się robić nawet 300-400k dziennie, przy wydatku hmm. 45zł.

Ale nie offtopujmy, bo nie takie pytanie padło w temacie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...