Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie:Co zrobic gdy nie ma sie reklam na "Super Rewands"

Axter726

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczolem bawic się w robienie reklam Super rewands (FLY VPN) przez "Mozzille firefox"Nabilem sobie 51 SM i wszystko fajnie ,lecz teraz nie mam reklam na tym koncie a na innym koncie np nowym mam reklamy.Zauwazylem teraz ,ze w spisie pisze"zeby robic reklamy prze internet explore IE to nie dostanie sie bana na Super rewands"No ,ale ja juz dostalem i teraz takie pytanie co zrobic?Uzywam programu Fly VPN

A i jescze jedno mam reklamy sponsor cos tam ,lecz to jest do bani zalezy mi tylko i wylacznie na superewands.Za pomoc daje LIKE

Opublikowano

Witam zaczolem bawic się w robienie reklam Super rewands (FLY VPN) przez "Mozzille firefox"Nabilem sobie 51 SM i wszystko fajnie ,lecz teraz nie mam reklam na tym koncie a na innym koncie np nowym mam reklamy.Zauwazylem teraz ,ze w spisie pisze"zeby robic reklamy prze internet explore IE to nie dostanie sie bana na Super rewands"No ,ale ja juz dostalem i teraz takie pytanie co zrobic?Uzywam programu Fly VPN

A i jescze jedno mam reklamy sponsor cos tam ,lecz to jest do bani zalezy mi tylko i wylacznie na superewands.Za pomoc daje LIKE

Jeżeli nie masz reklam to musisz poczekać kilka dnia na nowe, aż sponsorzy dodadzą nowe. Jeżeli nie chcesz czekać to zmień IP na jeszcze inne.

Opublikowano

poczekaj jeszcze troche to nie jest tak ze reklamy dają codziennie nowe. Mogą pojawic sie nawet po miesiacu. CIERPLIWOŚĆ

Opublikowano

Nie. Przynajmniej ja tak nie potrafię.

@down. Czemu zbędna?? Dostałeś odpowiedź i tyle w temacie... Troche sobie poczekasz na odpowiedz od "kto sie zna" na tym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...