Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]boxy bot

wojmak12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mały problem z bb

Puszczam 3 konta - 2 na es 4 i jedno na pl2

Po jakimś czasie wywaliło mi te trzy konta ( DISCONECTED)

Odpaliłem znów te trzy,i teraz co chwilke rozłącza mi te na es4 a te na pl2 bez problemowo śmiga

Dodam że jakiś czas temu w jednym koncie na es 4 po każdej "wizycie " w bazówce też wywalało

W czym problem ?

Opublikowano

O co chodzi ? ^ ^ Bez bota nie ma zabawy 8S Mam ten sam problem na wszystkich 30+ botach jakich puszczam mi wyskakuje DISCONEKTED ; / Co jest Wgrane!?

Opublikowano

Ostatnio załadowałam wszystkie 15 slotów w PBDO. Przez całą noc śmigały aż miło natomiast nad ranem okazało się, że konta wszystkie zostały rozłączone. Nie mogłam też zalogować się poprzez przeglądarkę na serwery, których dotyczyły bocone stateczki. Po jakimś czasie wszystko wróciło do normy.

Może to ma jakiś związek z Twoim problemem.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

Reinstall Frameworka 2.0, + boxybota i powinno śmigać... pierw loguj 1 konto na es4, potem pl2 i znów es4 :)

Lepiej się nie wypowiadaj bo Guw... wiesz . Wo gule co to ma być ? Co z tego że reinstaluje (Frameworka) . Najpierw pomyśl a potem pisz ...

Opublikowano

Ostatnio załadowałam wszystkie 15 slotów w PBDO. Przez całą noc śmigały aż miło natomiast nad ranem okazało się, że konta wszystkie zostały rozłączone. Nie mogłam też zalogować się poprzez przeglądarkę na serwery, których dotyczyły bocone stateczki. Po jakimś czasie wszystko wróciło do normy.

Może to ma jakiś związek z Twoim problemem.

Pozdrawiam, Katarzyna.

Przez przeglądarke wszystko śmiga,na pl2 też po dłuższym czasie wywala

Opublikowano

Ja również. Może coś im się popsóło albo coś poprawiają. Trzeba czekać, lub próbować aż wejdzie. Pozdrawiam

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...