Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przedstawiam wam ciekawy plugin bardzo znany wszystkim, ale ze specjalnymi funkcjami pod tytułem "Warp". Essientials ma warpy w sobie, ale nie to co ja zrobiłem. Mój plugin ma możliwość ustawiania powitań po odwiedzeniu warpu (obsługiwane kolory np. &1test&2koloru), możliwe ustawianie opisu, które jest wyświetlane po napisaniu /listwarp. Przykład wyświetlania:

sklep - duży łady piękny sklep

spleef

Aby usunąć opis wraz z myślnikiem (myślnik sam sie dopisuje) wystarczy zmienić opis na "null". Tak samo powitanie. "null" usuwa powitaie/opis.

Pierwsze użycie:

Na początku musimy utworzyć folder "warp" w "plugins". Dodatkowo utworzyć plik notatnika o nazwie "warp" (warp.txt z rozszerzeniem"). Następnie wgrywamy normalnie plik warp.jar do "plugins".

Komendy:

/ustawwarp [nazwa warpu] - warp.ustawwarp - Ustawia warp (obsługiwane 8 kierunków obrotu, co zaczy, że stojąc na pólnoc zapisze sie kierunek północny)

/[nazwa warpu] - brak - Teleportuje do warpu

/powitanie [nazwa warpu] [powitanie ...] - warp.powitanie - Ustawia powitanie

/usunwarp [nazwa warpu] - warp.usun - Usuwa warp

/listwarp - brak - wyswietla liste warpów z opisami

/ustawopis [nazwa warpu] [opis ...] - warp.opis - Ustawia opis, który jest wyświetlany na liście warpów (/listwarp)

Pobieranie:

https://dl.dropbox.com/u/1987930/warp.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/file/a941ce87ef427d0df8c1970ec0ff852f228ca04f267b480fbf383f9e06f4e959/analysis/1345915335/

Opublikowano

Ale w essientials macie /warp (nazwa warpu), a tu /(nazwa warpu), np. /sklep. Obsluga nawet /sklep i bar. Dodatkowo ma powitanie i ladna liste /listwarp. I mozna dawac opisy na /listwarp

I w powitaniach/opisach obsluga kolorkow np. &1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...