Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aol - Szanse na bana

DarkSmartM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce sobie powypełniać te reklami z Aol'a żeby zdobyć 111SM na Olejek Wygnania bo chce zmienić królestwo..

Jakie są szanse że wykryją to i dadzą mi bana? Dostał już ktoś z was bana za to?

Opublikowano

Słyszałem o sporadycznych banach, ale te osoby nabijały sobie kilka tys. pkt co kilka dni, więc nie ma się co dziwić.

Jeżeli zarobisz małą ilość SM w ty wypadku około 120 to nie dostaniesz bana.

Opublikowano

Zbanowanie konta za zmianę IP jest rzadkością. Oczywiście musisz liczyć się w tym, że możesz dostać bana lecz szansa, że faktycznie się tak stanie jest mała.

Opublikowano

Oczywiście to prawda, że za zmianę IP jest ban, jednak dopóki będziesz używał Aola z umiarem, a w Twoim przypadku to tylko 111SM to szanse na bana są mniejsze niż 5%... ;)

Opublikowano

Możesz i w 1/2 dni wyrobić tyle o ile przyjdą, a może i tydzień potrwać... To zależy od tego czy trafisz w dobre reklamy... ;)

Opublikowano

A jak zrobić żeby w tym Aolu zmieniało IP na amerykańskie? Bo w tym poradniku w którym jest VideoTut nie działa filmik, bo pisze że jest prywatny

Pierwszy lepszy filmik:

Opublikowano

nie ma za to bana ja tak od zawsze robiilem jak gralem w metina i musialem na przepustki pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...