Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta <Podoba Ci Sie Nowy Upgrade?>

Darissss

Czy podoba wam sie nowy upgrade?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Upgrade tak czy nie.

• Zdecydowanie NIE, najchetniej skopa?bym ty?ek K2
      53
    • A wisi mi to i tak gram na cheatach
      7
    • Tak Kocham ten upgrade narescie nuby nie beda mnie killowaly!
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak juz zauwazyliscie (czy tez nie) w dzisiejszym upgrade dostalismy nowe zabawki czyli juz tlumacze.

Psg, Famas, Aiw, G36 zostaly dodane dla Premium (free userzy sobie juz nie pograja na wysokim poziomie)

Ja osobiscie jestem na NIE UPGRADE'owi

------------------

Niech dyskusja sie zacznie czy tez podoba sie wam upgrade czy tez nie.

Opublikowano

ehh aktu. dla premium to zloto a dla tych co nie maja kasy to go*** .jaki sens ma granie na hackach ;p.wczesniej(przed updatem) to dobjialo sie do famas,aiw a teraz to dupa...ale wreszcie mozna pograc normalnie

Opublikowano

Czy aż tak robi wam różnicę czy skaczecie na kilometr w górę na cadoro a nie na Xauen.?

Albo jak zabijacie z opk to lepiej zabijać na Khyber czy na Velruf?

Opublikowano

a ja uważam że zabierając bronie K2 jeszcze bardziej naraża WR na hackerów..

Bo pewnie nie długo zaczną powstawać hacki na bronie z Konta Premium(w sumie już są... ostatnio widziałam gościa ktory sobie biegał jedną z broni dla premium i nie kończącą sie amunicją)

Znawca
Opublikowano

Ja teraz zacznę grać w japońskiego. Fajnie jeśli tez jakiś polak będzie grać ;], bo z tego warrock to sie robi pay to play...

Opublikowano

Nie no niepotrzebny uprage.

Już widze takie przypadki jak goście 25+lvl chodzą z K1 lub M24. Są bez premium.

1a582fd615e324f54ac09166d9365b910.1.gif

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano
Mi tam może i pasi że dali te bronie na premium dzieci neo będą musiały biegać z złomem ale jest i minus że trzeba im płacić a tyle osób cheatuje że nie da sie grać

"dzieci neo" może nie każdy akurat uważa że trzeba wydawać kase na premium! Moze inni wolą sobie za to isc i kupic lepsze gry?

teraz warrock robi sie gra tylko dla premium;/

Opublikowano
Z jakiej racji zamykasz ten temat?Przeczytaj opis działu... "Forum gry War Rock" nie pisze "Only cheaty do wr"

Tu mnie chlopie zagiales, myslalem ze wszystkie moje tematy zamykasz a tu sie okazuje, ze nie.

Normalnie jestem pelen podziwu ^^

Opublikowano

darisss i ty sie dziwisz że zamyka 1 masz post z sensem w tym twoim temacie reszta spam spam i spam z bezsęsownymi potwierdzeniami i dospiskami

Wracająć do tematu

przesadzili z tym PSG i AWM -.- baned xD snajper niema broni którą mógł by grać więcej ludzi kupi CS albo BattleField utrata graczy chyba że dodadzą więcej broni snajperski ale wątpie

Famas i G36 mimo wysokiego lvl famasa to i tak jest tylko 1 dobra broń dla Assualta M4A1 według mnie kolejny powód dlaczego niewarto

Podsumowaując opłaca sie grać jeszcze Medykiem bo ma P90 ale i tak je pewnie straci -.- aha i ma K1 które wymiata ma obrażenia 40% i szybkość 90% za to famas ma 49% na 90% a K1 jest bez premium i od zaledwie 6 lvl

Opublikowano

BEZNADZIEJNY NASTĘPNY UPDATE ---- zablokowało mi 20 lvl OMG i czity nie działają

PS -- jak zrobic zeby avatar sie pokazywal !?

Opublikowano
BEZNADZIEJNY NASTĘPNY UPDATE ---- zablokowało mi 20 lvl OMG i czity nie działają

PS -- jak zrobic zeby avatar sie pokazywal !?

Konta ci nie zablokowalo przez update tego jestem pewien :}

Tak, stare cheaty nie dzialaja, adressy sie zmienily.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...