Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Idle nie działa

FatherOvTerror

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj zostawiłem na całą noc włączoną mape idle z botami itp . i cala noc bylo wlaczone. rano jak wstalem i sprawdzilem ze nic mi nie dropnelo. a powinno bo kiedys tak zostawialem i dropało mi itemki. a teraz dupa :( dopiero jak gram dostaje .Pomóżcie

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

Może wywaliło Cię z serwera ? Czasem itemy się kumulują i potem zostajesz nimi zalewany albo wykorzystałeś limit 11h dropienia = 6-11 itemów.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

przeciez wczoraj pierwszy raz idlowalem ... Mój własny serwer wiec nie mogło mnie wywalic. naucz sie kurwa ze zrozumieniem czytac >.<

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

Masz bp pełny? A to, że wczoraj 1 raz idlowałeś nie znaczy, że nie wykorzystałeś limitu normalną grą wcześniej.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Bez przeklinania nie dało się odpisać ? Umiem czytać ze zrozumieniem i staram Ci się pomóc, a ty ? Mogło Cię wywalić, może internet Ci się rozłączył i Cię wywaliło to, że to twój serwer akurat nie ma nic do rzeczy. Ten serwer jest postawiony dedyku ? Chyba, że to był serwer LAN, nie jestem pewien czy na takich serwerach itemy dropią. Wejdź na inny serwer pograj chwilę i zobacz czy Ci dropnie coś. Jak dalej nic nie będzie będziesz pewnie musiał napisać do Valve.

Jeśli chcesz odpowiedzieć znowu, że nie umiem czytać albo zacząć klnąć to możesz sobie darować.

@down

dzięki dosking za poprawienie, nie wiedziałem o tym : )

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

dosking to jest wina Valve,strasznie dużo osób na steam pytało mi się czy mam ten sam błąd , właśnie otóż mam ten sam błąd.Posiadam konto premium , nie mam full bp , zawsze drop był 12 itemków a tu nagle Jakieś 2 randomy ^.^ Podobno to jest błąd który przyszedł wraz z patchem mvm :) pewnie w nowej aktualizacji to naprawią .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Sory ale ja kiedyś wydropiłem 12 itemów , a czy ja coś powiedziałem czy premium zmiena drop ^.^ ogarnij .... :) i Jak za to dasz warna to się wkurzę i nic nie napiszę w dziale tf2 wiadomo już przez kogo ten dział spadł na psy . Sory a co do tematu , jeszcze raz nie przejmuj się .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Sory ale ja kiedyś wydropiłem 12 itemów , a czy ja coś powiedziałem czy premium zmiena drop ^.^ ogarnij .... :) i Jak za to dasz warna to się wkurzę i nic nie napiszę w dziale tf2 wiadomo już przez kogo ten dział spadł na psy . Sory a co do tematu , jeszcze raz nie przejmuj się .

Kiedyś nie było limitu na wypadanie przedmiotów ale to było dość dawno więc może wtedy Ci dropło te 12, bo teraz niemożliwe jest dropnięcie 12 przedmiotów. Nikt Ci w tym dziale nie każe pisać i po czym wnioskujesz, że schodzi na psy ?

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...