Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zg_u_ba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Wiem że zabrzmi to głupio ale prosze powiedzcie mi jak zrobic aby w PBDObocie zamiast białego pola była mapa taka np jak na tym obrazku

http://www.google.co...,r:14,s:0,i:116

Odrazu dziękuje ludziom chcącym napisać "Google nie gryzie" bo szukałem w google ale nie wiem jak te usprawnienie dokładnie sie nazywa. Prosze nie przezywajcie mnie od "debili,ułomów" bo niedawno zaczołem korzystac z teko bota i nie dokonca go rozumiem.

Dzięki za pomoc. Pozdrawiam

9 Dywizja Ocalałych tutaj nikt cię nie zostawi, działamy jak jeden mechanizm.

4F41kY.png

Opublikowano

Może usuń i zainstaluj bota na nowo, bo taką mapę jak pokazałeś to ja miałem zawsze, w sensie od chwili zainstalowania bota, nie widziałem, żeby inna jakaś była.

Opublikowano

Może usuń i zainstaluj bota na nowo, bo taką mapę jak pokazałeś to ja miałem zawsze, w sensie od chwili zainstalowania bota, nie widziałem, żeby inna jakaś była.

Reinstalowałem już bota ale nie pomogło. Włączam bota prosi mnie o login do forum wpisuje prosi mnie o login do dark orbit wpisuje i mam tylko ten biały ekran.

Ps. Gdy chce odpalic bota (klikam tą zieloną strzałke) w okienku informacji pisze coś takiego:

19:55:25: (nazwa gracza) establishing connection.

19:55:30: (nazwa gracza) terminated.

19:55:31: (nazwa gracza):pl1 login cancelled

nie wiem o co chodzi. Próbowałem poszukać w google ale nic nie znalazłem. Może źle szukam.

Prosze osobe znającą PBDObota w pomocy jego konfiguracji .

4F41kY.png

Opublikowano

Ja nie rozumiem.

Ten biały ekran ma każdy. To pierwsze co się pojawia po włączeniu bota. Spis kont.

Nie rozumiem też, co jest szczególnego w mapie z drugiego zdjęcia? Czy to ta ramka zrobiona w paincie?

Pozdrawiam, Katarzyna.

Opublikowano

A wiem co sie dzieje mam problem z odpaleniem bota na moim koncie dark orbit (wiem głupi jestem <_< ) dlatego tej mapy nie było. Zrobiłem nowe (testowe) konto dark orbit i nie idzie wyskakuje w standard log coś takiego

establishing connection.

terminated.

pl1 login cancelled

Teraz streszczam mój problem aby zamętu nie było

Bot nie chciał logować się na moje konto do i myślałem że to wina tego iż nie mam tej mapki. Dowiedziałem się że mapka jest zawsze . Więc mój problem tkwi w tym iż bot nie chce sie załączyć. Spróbuje założyć nowe konto na forum pbdobota (sory za zament)

4F41kY.png

Opublikowano

Wybrałem taska (odpalałem tego podstawowego oraz robionego przezemnie) oba nie działały.

Pobierz nową wersję

klik

only exe pomogło serdeczne dzięki masz +

DO ZAMKNIĘCIA

4F41kY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...