Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] vps czy cos nie wiem

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , codzienie puszczam bota na pare godz ale to mi sie nie opłaca bo wiecie małe zarobki ;/ .. dało by sie tak ze kompa wylacze a bot dalej lata? .. cos jak czytalem to to sie nazywa vps czy cos... , ja bym go chcial tylko na 2-3 dni i czy too darmowe jest i wgl? , i o co chodzi?

Opublikowano

VPS - Virtual private server, o ile dobrze piszę. Czyli serwery, które stawia osoba, a Ty dajesz tej osobie kasę + masz pełen dostęp do tego serwera. Wiem, że są jakieś triale na 3 dni darmowe, gdzieś było na forum, ale nie pamiętaj. Poszukaj w google ;)

A jeśli np nie możesz zostawić kompa na noc, a chodzisz później spać niż rodzice to ja Ci polecam program cwk (całkowite wyłącznie komputera). Np. Twoi rodzice mają na 8 do pracy, a nie chce Ci się wstawać i wyłączać bota. Ustawiasz sobie np na 6;45 wyłącznie kompa i bot całą noc Ci chodzi, a rodzice nic nie widzą :D

Opublikowano

na exone 3 dni 8zł z kawałkiem.

Jedyne co da się innego wymyślić, to laptop z zamkniętą klapą/pokrywą i to zżera jakieś 70% mniej energii niż normalne użytkowanie.

kurwa ... pukacz nie pierdol nam tu człowieku głupot ...

jest możliwość założenia vps'a na 6 dni za free na cloudee.eu ... ale trzeba się troche namęczyć :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

kurwa ... pukacz nie pierdol nam tu człowieku głupot ...

jest możliwość założenia vps'a na 6 dni za free na cloudee.eu ... ale trzeba się troche namęczyć :)

jaki pukacz ?? :huh: jest cloudee ale trzeba pokombinować.
sygnacu.jpg

Opublikowano
Jedyne co da się innego wymyślić, to laptop z zamkniętą klapą/pokrywą i to zżera jakieś 70% mniej energii niż normalne użytkowanie.

Laptop w trybie uśpienia z działającym programem? Jak to zrobić?

Pozdrawiam, Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...