Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hit] Prace nad nowym craftowaniem przedmiotów

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zacząłem tworzyć pluginy i zrobiłem nowe receptury craftowania np. Gąbka, Lód, Blaze (ten kijek ;d), perłe endermana, proch creepera, slimeball, ramka do enderowego portalu itd. Plugin zrobie pod graczy, żeby mogli tworzyć różne przedmioty, których dotąd nie dało się stworzyć ;P Wrzuce tutaj ss z tworzeniem zaklętej butelki, gdy skończę tworzyć plugin to wrzucę go tutaj na forum. Postaram się dać również opisy craftowania komendami np. /crafting nazwa_itema_lub_id. SS craftowania butelki przez gracza:

20120825143309.png

20120825143313.png

20120825143316.png

20120825143324.png

20120825143326.png

20120825143328.png

20120825143334.png

Gdy skończę pracę, to wstawie wiele takich craftingów o.O:D

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Te może by zrobić tak moda dodającego pare nowych polskich itemów itp innych blokow itd.

Ja moge pomóc w grafice i zrobic takiego mod zrobic do tego launchera i do gry ! :D

Kilknij tam po prawej lubie to to ci sie wyświetli że lubisz to ! i dostaniesz 1 pkt

Opublikowano

Na razie pracuje nad stworzeniem wszystkich craftingów do serwera, jeżeli jakiś item się nie nadaje, możecie pisać. Również możecie dodać własne opinie i uwagi na temat tego plugina. Gdy wszysko skończę, to wstawie tutaj ten plugin i będziecie mogli mieć wszystkie craftingi (dostęna opcja ich edytacji) za pomocą jednego pluginu wgrać na razie na swój serwer.

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

jest taki plugin RecipeManager, dodaje własny crafting oraz ma więcej opcji do zaoferowania.

Np.

• Przepalanie każdego przedmiotu
  • Ustawianie ile % jest aby przedmiot wyszedł
  • i wiele więcej.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...