Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] gdzie bocić? na pkt rangi .pbdo bot

invalid12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie bocić? Jestem PL3, EIC.

Moje wypo:

Golec/leonek, 2 hale,

1lf4,31lf3,16bo2,fs, skylab full, 22 pp. grube i ten dizajn ze na koncu rakiet swieci sie.... 7 irkow, flax + havoc.

bocilbym pbbdo botem..

??x-4/x-3 raz na h padam :((. a nie chcę....

Opublikowano

co da lvl do tego? ponawiam pytanie...

15, okolo 155mln expa...

@Edit może niektórzy nie doczytają tematu, chodzi mi pkt rangi. tak żeby dużo szło, chcę szybko wbić szef majora :).. a mam 74k teraz więc styknie 50k dziennie o ile da się tyle zrobić..

bot 24/7

Opublikowano

Może to, ze np jak masz większy niż 6 to na x-1 Ci się nie opłaca. Ja w nocy puszczam bota na 4-2 i rzadko padam, a w dzień na alienki na 1 gale, albo na boxy na x-5, x-6 lub x-7

Opublikowano

JAPIERDOLE WKURWIĄJĄ MNIe tacy jak ty którzy nie doczytują tematu! FACE PALM co z tymi ludźmi się dzieje...

NA PKT Rangi...

dopisal posta 4 min po moim, napisałem że 155mln expa a ten mi sra z boxami na x-1 lub puszczaniem na boxy...

Opublikowano

@Up no fakt racja, tylko że padne 2/3 razy na h bo boja, i tylko tyle tak słabo? lulz, puściłbym też na siby, bo misję 200 chcę zrobić..

ale co innego? na szybką rangę

Opublikowano

Po pierwsze, nie widziałem tego posta jak pisałem swojego, po 2 napisałem, że na x-2 najlepiej. Więc nie miej do mnie pretensji.

Opublikowano

kurwa nie pierdol, pisałem 14:42, ty wszedłeś w temat o 13:43, a napisałeś o 13:46 i nawet nie widziałeś mojego posta>???

ile tak na x-2 w h bym wbił z dizajnem na PD ?? :)?

Opublikowano

Miałem ciągle otworzony temat tylko F5 i nie widziałem edita ?

Ja wbijam koło 5k w jakoś koło 8 godzin w dzień w godzinach popołudniowych.

@edit: nie wiem jak w nocy, ale wtedy prawie nikt nie lata. W nocy możesz puścić na x-4 to więcej Ci da, a nie będziesz zbytnio padać, tylko ustaw w tasku na uciekanie jak Ciebie biją.

Opublikowano

Jak nie chcesz padać w pedo szrotku, to przy kreowaniu taska zaznaczasz opcje "fleing from enemy".

I już :D. Ja z tą opcją raz padłem jak mi skoczył na mapkę pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...