Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podwójne Metki w DT

Niko Bellic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Ostatnio dowiedziałem się, że możliwe jest zbugowanie kowala/piętra z metkami mordu, w ten sposób, że owe metki 70lv będą się respić podwójnie.

Problem w tym, że po tygodniu różnych prób,nadal nie udało mi się tego dokonać.

Czy ktoś z Was wie jak tego dokonać? :D

Za konstruktywne odpowiedzi będą +'iki.

Pozdro

Opublikowano

Raczej nie ma takiego sposobu, dowiedziałeś się o tym od kogo? Pewnie Cię ktoś wkręcał, powiedz aby dał Ci dowód w postaci filmiku ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

na pewno fake bo nie ma czegoś takiego jak bugowanie metków w DT na 70lvl. Bynajmniej ja nic o takim czymś nie slyszalem

P4hS6w.png

Opublikowano

Hmm, skoro można usawić podwójnego a nawet z odrobiną szczęścia potrójnego ripka(wywala wtedy całe ch), to ta informacja o podwójnych metkach też jest pewnie możliwa do wykonania, aczkolwiek, sam jeszcze do tego nie doszedłem :D

Opublikowano

srsly nie da się ? .. da się, kolega to robił na Vanesii - jak jesteś na piętrze z kowalem to 2 osoby muszą w równoczesnym czasie kliknąć na kowala i na opcje przeniesienia. jak zrobicie to w mniej-więcej jednakowym czasie to się respią 2 spoty i 2 metki morderstwa, tylko najczęściej wywala bo jest dużo moobów ;>

Opublikowano

nie ma takiego sposoby no chyba ze ktos na privie to zauwazyl na serwerze np 2008 ;D

Opublikowano

Pierwszy raz o tym słysze, to samo było z riperami, niby się da, ale ja nigdy nie zbugowałem ich :)

Jak masz moda to ripki i na pl zbugujesz, można i na czystym ale trzeba mieć refleks dobry :D

Bug z x2 metkiem działa na zasadzie 2osoby klikną w tym samym czasie na kowala

lecz mi to sie udawało raz na 20razy a i tak nie jest to opłacalne bo laguje na metkach z powodu sporej ilości mobow szczególnie na buffce która się prawie nie rusza

najlepiej robić to na 2pc bo na 1 nigdy mi się nie udało chyba że nie wiem przylagowałbyś sb neta

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak masz moda to ripki i na pl zbugujesz, można i na czystym ale trzeba mieć refleks dobry :D

Bug z x2 metkiem działa na zasadzie 2osoby klikną w tym samym czasie na kowala

lecz mi to sie udawało raz na 20razy a i tak nie jest to opłacalne bo laguje na metkach z powodu sporej ilości mobow szczególnie na buffce która się prawie nie rusza

najlepiej robić to na 2pc bo na 1 nigdy mi się nie udało chyba że nie wiem przylagowałbyś sb neta

Zależy od tego jakiego masz kompa, mnie raz na 3 razy wywaliło przy tym ; ) Ktoś z góry napisał na metku 2008, to działa na najnowszym 2012 -,-

Opublikowano

yyy to było chyba tak. Musisz 2 razy przenieś u kowala. Później zamiast 4 metinow 65 masz 8 metinów . Ubijasz te 4. Wtedy respi się metin 70 i dobijasz te kolejne 4 metki 65. i masz wtedy 70. CHYBA

Lub ubijasz 4 metki walisz 70 i otwierasz ( dropnie zin ) to dobijasz te 65 i masz x2 70

Kiedys to działało a tera nie gram na PL więc nie wiem

//Nie reklamujemy swoich kanałów.

Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...