Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] NFW pbdo-bot

bambi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiś 2 dni mam dziwny problem na pbdo-bocie otóż polega on na tym że gdy włączam bota on działa jakies 2-3h i potem sam się wyłącza i wyskakuje komunikat .Net framework .............. coś tam coś tam i jest "Continue" albo "Quit" Gdy klikam 1 albo 2 to bot i tak i tak się wyłącza :( Ma ktoś jakieś rozwiązanie dziś w nocy straciłem przez ten problem 100k uri bo o 23 się wyłączy a wczoraj przez ten problem padłem w becie?? czy to ma związek że mam wersje .....62 a nie .....62a ???

Proszę o szybką odp :) z góry THX

Opublikowano

wczoraj normalnie na wersji .62 robiłem epsilona wegą i w 5h około mi zrobiło bez zastrzeżeń/ deda/ no może jak 3 dni temu to padł ale to dlatego że się raz wyłączył ;/

Opublikowano

Net framework to jest program. Większość botów, chyba nawet wszystkie pracują na tym programie. On czasem potrafi paść. Tak samo miałem jak boxyboxtem wrota robiłem i padł mi program i bot się wyłączam. Polecam zainstalowanie nowej wersji tego programu, moze będzie lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...