Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Przy włączaniu wyskakuje Blue Screen

nabije130lv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chce włączyć metina wyskakuje mi blue screen i resetuje się komputer Ludzi pisali żeby zainstalować SP3 ale z tego co czytałem ten dodatek powoduje różne usterki CO ZROBIĆ czy zainstalować ? :unsure: ?

Opublikowano

jesli odpalasz 2 aplikacje za jednym razem bez obejścia najprawdopodobniej bedziesz mial blue screen bo na to jest zabezpieczenie,

zaktualizuj gre i odpal przez plik bat

Hejo

Opublikowano

Zrób nowy dokument tekstowy i wpisz to start metin2client.bin i potem zapisz jako i koncówke zamiast .txt zmien na .bat i odpal go po wrzuceniu do foldera z metkiem ;)

1h80i9.png

Real to nie gra, tu nie ma przycisku ESC !

Opublikowano

Może również zrobić obejście w sposób :

Z głównego folderu gry spakować do archiwum WinRAR plik metin2client.bin, w archiwum zmienić końcówkę na .exe, i na miejsce pliku metin2client.bin dać metin2client.exe.

Opublikowano

Może również zrobić obejście w sposób :

Z głównego folderu gry spakować do archiwum WinRAR plik metin2client.bin, w archiwum zmienić końcówkę na .exe, i na miejsce pliku metin2client.bin dać metin2client.exe.

buahha :D to jest sposob dzieciaków (nie bierz tego do siebie) ^^ kiedys takiego tut'a na YT widzialem

w Mój komputer > Narzędzia > Opcje folderów > Widok > Odznaczasz: "Ukryj rozszerzenia znanych typów plików"

wtedy 'końcówki' zwane rozszerzeniami możesz zmieniać klikając PPM > Zmień Nazwe

btw. do odpalenia 5 aplikacji na raz widzialem jakiegos moda

Hejo

Opublikowano

Gdy chce włączyć metina wyskakuje mi blue screen i resetuje się komputer Ludzi pisali żeby zainstalować SP3 ale z tego co czytałem ten dodatek powoduje różne usterki CO ZROBIĆ czy zainstalować ? :unsure: ?

Może i powoduje ja na XP zawsze instalowałem SP3 i zawsze lepiej było a ty dalej tak czytaj nie mając pojęcia o niczym.

Zainstaluj...

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...