Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Windows 8 Opinie

majko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników MPC, mam zamiar pobrać Developerską wersję Windows 8. I tu moje pytanie, czy miał już ktoś styczność z tym systemem? Czy działają na nim wszystkie programy? Jakieś działające antywirusy? I jak z wydajnością? Szczególnie chodzi mi o gry typu Metin, LoL, CS. Z góry dziękuję za pomoc. A teraz zabiaram się za pobieranie:)

1327915121-U74000.jpg

Opublikowano

1. czy miał już ktoś styczność z tym systemem?

2. Czy działają na nim wszystkie programy?

3. Jakieś działające antywirusy? I jak z wydajnością? Szczególnie chodzi mi o gry typu Metin, LoL, CS.

1. Tak

2. To co działa na win7, powinno tez działać na win8(poza antywirusami)

3. Na wszystkich wersjach poza rtm działa testowa wersja kasperskiego 2013 i norton tez coś wypuścił. Na rtm jedyny antywirus na chwilę obecną działający w 100% to wbudowany MSE. Antywirusów na rtma, czyli na wersję finalną należy się spodziewać dopiero w okolicach 26 października, czyli wypuszczenia win8 do sklepów. Co do wydajności, to spadek o kilka fps jest w grach mocno wykorzystujących komputer pokroju GTA IV, czy Batyfilda, jednak to stara rzędu 5-10fps. Co do gier które wymieniłes, to jeśli płynnie chodziły na win7 to powinne płynnie działać na win8.

Popunktowałem, żeby łatwiej było odpowiedzieć :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...