Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~ AceSro ~ D12 ~ Nowe modyfikowane Skille + Rsro Skills ~

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up (Do wszystkich).

Jeżeli chodzi o gildię Resistance, to ja zrobiłem ją raz - a Shake trochę kopiuję ode mnie ją często :D. Nie mam nic do tego, ja póki co nie podpisuję się pod serwer. Bo nie testowałem, a jak widać zmienili download, gdyż wcześniej była maszyna a teraz jest ftp. Jbc to hasło: ace :).

Przetestuję wieczorem bo zbliża mi się impreza :D

@Shake.

Jeżeli już zrobiłeś tą gildię to wbij do gry, a nie zapewne będziesz grał 1 dzień. Bo nie potrzeba powtórki z Tsro. Więc jbc czekam, napisz na PM jak będziesz. Myślę że będziesz gdzieś tak po 23 w grze. Elos :)

Opublikowano

Jak się server rozkręci to ja chętnie wbije, jak na razie 22/1000 nie powala -.-

Co do tych nowych rzeczy to jakoś mnie nie przekonują, no chyba że te nowe skille, ale 1 czy tam 2 do chara to i tak nic nie zmienia.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Sorry , że mnie nie było ma się życie prywatne też :) Zaraz wbiję do gry , kenwood25 po prostu nazwa gildii mnie się bardzo spodobała i tylko tyle ;)

Gildia się dobrze trzyma : Sh4ke -> Dodam wam lub ktoś z gildii.

Czekamy na was już 12 osób , unia , 5 level gildii :)

sh4ke.png

sh4ke2.png

Takie na szybko ^^

Opublikowano

Z miłą chęcią pogram na tym serwerze jak się rozkręci serwer to zostanę na dłuuuuuuugi czas :)

Macie jakieś pt ? Chętnie dołączę .

Jeżeli pomogłem kliknij :)41779_110682358981262_6367_n.jpg

Opublikowano

dziala wam to ?bo jak sie loguje i nie moge zrobic nawet postaci itp

Oczywiście mi działa - postać normalnie robię i gram :) Polecam pobrać tym : Full Client (FTP High Speed)

Jeżeli pomogłem kliknij :)41779_110682358981262_6367_n.jpg

Opublikowano

Witam z kąt ne którzy maja przy boku grab peta lub attack peta w postaci spider mana czy też white tiger? Lub Vehicle np Orła? Ja wbiłem na serwer i mam 3k silków ale nigdzie nie widze tych petów w item mailu, a co do reverse scroll to nie można kupować? Za 1 golda o co tu chodzi ... proszę o szybką i przejzystą odp.

Opublikowano

Właśnie ściągam klienta może będzie ciekawie. Już ponad 50 osób gra to coś się kręci :D Żeby grało koło 100 i będzie elegancko :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...