Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~ AceSro ~ D12 ~ Nowe modyfikowane Skille + Rsro Skills ~

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XitQa.gif

Tego jeszcze nigdzie nie było ! Całkowicie nowe skille + skille z Rsro. W pełni działające D12 + temple . Serwer przemyślany , niektóre itemki z IM - w tym avatary , pety da się kupić w grze u specjalnego NPC. Nowe edytowany mapki i jak na nich znajdujące się unikaty. Stakujące się potiony / arrowy & bolty / stone / tablety. Działające wszystekie fortece , wszystkie funkcje w grze , itp. To tyle słowami wstępu , czas na raty.

yqiJw.gif

- Exp & Sp Rate : 150x

- Party Exp : 180x

- Drop Rate : 30x

- Gold Drop : 20x

0LolA.gif

- Broń na 1 level +12

- Grab Pet

- 500k golda

- 20k sp

- 2 repair hammery

- 5 scrolli do wstawania po dedzie

- 20 scrolli na speeda

sro2012082319362589.jpg\

4U20S.gif

yJxq6.gif

sro2012082319455634.jpg

sro2012082319454903.jpg

sro2012082319460760.jpg

sro2012082319461765.jpg

sro2012082319465131.jpg

sro2012082319470309.jpg

sro2012082319470526.jpg

sro2012082319474532.jpg

sro2012082319553108.jpg

sro2012082319561554.jpg

sro2012082319561970.jpg

Opublikowano

EU + chinesse? czy same Chinesse? bo tak po screenach widać

@EDIT

a kiedy powstał??

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Skille tylko dla chińczyków po to aby mogli dorównać w pvp jak i w expie . Chyba że czegoś nie wiem , ale bardzo fajnie wyglądają , z tego co wiem niektóre nowe skille są nie pokazane tutaj , bo autor musiał by wrzucać tych ss'ów za dużo.

@Ewenement serwer przed chwilką wystartował :) Pisałem przed chwilką z twórcą , ma nowe mapki + nowe skile do 13 dg , wszystko wprowadzać będzie , na razie czeka jaką serwer będzie miał popularność , 1 update - fw w conscie będzie.

Opublikowano

Niby fajnie, ciekawe skile, co mi się bardzo podoba w "Pacheon". Tylko jedna wada - 2 graczy. Zobaczy się jak będzie na dniach. Również nie ciekawy download, u mnie z ich maszyny ciągnie tylko po 250kb/s. Gdzie normalnie powinno isc 1mb/s. Chyba że tylko ja mam taki błąd. Jeżeli jutro będzie 50+ graczy zagram :).

Opublikowano

Późno jest to dlatego , kenwood25 stworzę gildię - Resistance :} , gm bardzo miły pisałem z nim . Mi leciało po 1,2mb/s , pobieraj sobie przez flashgeta.

Opublikowano

Myślę że dam radę przekonać chłopaków z tsa by zagrali :)

Server mi się naprawdę podoba !! nawet mały exp jak na 12 dg ;) super !!

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

kurde robicie te gildie na kazdych serwerach kenwood i shake a po 2 dniach przestajecie grac .... gdzie tu sens

co do serwera ciekawy projekt i wiele nowych rzeczy

Opublikowano

Czy ktoś Ci każe grać z nami czy może wbijać do gildi? Gildia powstała tak czy siak jestem w grze : Sh4ke , także izzy ja w większości reklamuję serwery. Przy okazji siedzicie teraz na ts3 to przekaż tam ewenement :) I wbijajcie do gry , nie zapominajcie jest 4 w noc/ rano więc nie patrzcie na stats , bo gram chyba tylko ja :)

Także zapraszam do gry - Sh4ke , gildia powstała , super są te nowe skille :)

Opublikowano

Nic ciekawego? A skille nowe ? Fajnie zrobiony serwer - zmienione ikonki elek :) . Silki za uniq -> Można kupić avatary , pety etc. Fajnie mi się gra , pewnie nawet nie wbiłeś Dolar87 ...

Opublikowano

wypowiedz admina na epvp, thx bro :D myslalem ze zostala dodana jakas calkowicie nowa mapa a tu poprostu Jupiter temple, pff nothing special :)

wypowiedz typowego gimba nie wbił na serw a wszystko wie .
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

@Pawlak118

Japa kundlu.

@A co do serwera to nic nowego tutaj nie widze, jedynie te 3 skille a tak? Jupiter temple bylo, NPC z avatarami super ze jest, co z tego jak sa one za silki tez bylo. Jakies inne nowosci? Mam czasami wrazenie Sh4ke ze najpierw reklamujesz serwer a dopiero pozniej na niego wbijasz :)

Opublikowano

Mylisz się , zawsze wbiję na serwer wcześniej . Potem dopiero piszę temat . Tak samo mogę powiedzieć o Tobie , najpierw piszesz komentarz potem wbijasz na serwer.

Opublikowano

Jedyny + serwera to modyfikacje.

Minusy:

- 8 Graczy? Gdzie jest reklama?! Mało graczy.

- x150 = x300 (vsro files) raty - za duże

- Gotowy szablon stronki, tylko dane pozmieniane

- Nie dopracowane niektóre rzeczy

- WTF?!:

beztytuuqvp.png

@Down

Ale ja nie porównuję Repose do AceSro, tylko oceniam ten serwer.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Delma słuchaj -> Raty nie są duże mam dopiero 86 level , nie leci tak szybko exp , jak się zdaje. Donate dla egipcjan i tyle ;) Serwer się rozkręci , mam nadzieję ;)

Opublikowano

@Pawlak118

Japa kundlu.

@A co do serwera to nic nowego tutaj nie widze, jedynie te 3 skille a tak? Jupiter temple bylo, NPC z avatarami super ze jest, co z tego jak sa one za silki tez bylo. Jakies inne nowosci? Mam czasami wrazenie Sh4ke ze najpierw reklamujesz serwer a dopiero pozniej na niego wbijasz :)

Utop sie gimbie.

a co do serw ciekawy exp nie jest az tak szybki jak sie wydaje polecam.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Chętnie zagram ;)

keenwood gdzie ty siedzisz? czego nie na ts?

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Jak dla mnie fajnie.

Jest jakaś gildia która przygarnie nooba weterana? :P

== Weteran Silkroad International ==

Varios = 74Lv

Bow//Fire//Cold

Serv - Mercury = Isro

[*] 7 sierpnia rocznica kradzieży [*]

Opublikowano
Utop sie gimbie. a co do serw ciekawy exp nie jest az tak szybki jak sie wydaje polecam.

Gimbie?

wszyscy teraz z tymi gimbusami, czy naprawde brak ci inwencji tworczej prostaku aby pojechac komus i sie przy tym odrobine wysilic? rozumiem ze masz 19lat i jestes z pokolenia JP. Jak to sie mowi? kozak w necie, pizda w swiecie?

Zreszta okreslenie kogos gimbusem jest okresleniem pejoratywnym a jesli nie wiesz co to znaczy to zapraszam cie na google zebys sie dowiedzial. Oceniasz mnie negatywnie mimo tego ze mnie nie znasz. Serwer okreslilem jako syfiasty bo nie wyroznia sie niczym, chyba ze chwytem reklamowym na avatary u NPC ktore i tak sa za silki. Przed kolejnym postem prostaku postaraj sie bardziej bo na tak plytkie wypowiedzi jakie prezentujesz swoja osoba nawet nie bede odpisywal, wiec najlepiej jak przeczytasz ten post i sobie poprostu odpuscisz. Serwer mi sie nie podoba a po to jest forum aby sie na ten temat wypowiadac, co nie upowaznia Cie do tego aby mnie wyzywac.

Pozdrawiam Ciebie kolego serdecznie, umrzyj.

Opublikowano

Gimbie?

wszyscy teraz z tymi gimbusami, czy naprawde brak ci inwencji tworczej prostaku aby pojechac komus i sie przy tym odrobine wysilic? rozumiem ze masz 19lat i jestes z pokolenia JP. Jak to sie mowi? kozak w necie, pizda w swiecie?

Zreszta okreslenie kogos gimbusem jest okresleniem pejoratywnym a jesli nie wiesz co to znaczy to zapraszam cie na google zebys sie dowiedzial. Oceniasz mnie negatywnie mimo tego ze mnie nie znasz. Serwer okreslilem jako syfiasty bo nie wyroznia sie niczym, chyba ze chwytem reklamowym na avatary u NPC ktore i tak sa za silki. Przed kolejnym postem prostaku postaraj sie bardziej bo na tak plytkie wypowiedzi jakie prezentujesz swoja osoba nawet nie bede odpisywal, wiec najlepiej jak przeczytasz ten post i sobie poprostu odpuscisz. Serwer mi sie nie podoba a po to jest forum aby sie na ten temat wypowiadac, co nie upowaznia Cie do tego aby mnie wyzywac.

Pozdrawiam Ciebie kolego serdecznie, umrzyj.

haha dzieki za poprawe humoru. " Japa kundlu " mozesz mowic do rodzicow nie do mnie jestes dla mnie zwykła internetowa kur*wa ktora sie napina. Wyłacz czasami komputer wyjdz na dwor. Moze to ci pomoze rowniez pozdrawima kolego a teraz wyjdz i nie wracaj.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Spodziewalem sie takiej wypowiedzi z twojej strony. Ale coz Twoj avatar mowi wszystko wiec sobie odpuszcze dyskusje z takim prostakiem jakim jestes :)

Wiecej do tego tematu nie wejde, wiec przestan sie spuszczac misiek.

Nara

Opublikowano

chyba Cie pojechalo dziewczynko.

Pikachu

Opublikowano

No chyba nie mowie w imieniu calego ts prócz ewenementa.

mialem podpisac te osoby ktore nie przechodzą

Dante1337

Zzyz

Concordia

HimerN(Galaxy)

Kurak

MegaNuker

Rape

Pikachu

Drastiq

OldFox

Stwierdzilismy ze 120 cap nam nie pasuje wiec zostajemy na creddy póki co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...