Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skladamy Komputer!

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam zamiar wymienic swoj sprzet ktory byl skladany i dzialal dla mnie przez 6 lat i nadal dziala ale gra typu bf3 juz nie pojdzie.

I tutaj zwracam sie do was czy zlozylibyscie mi komputer maks do 2000 tys. Zl (sam komputer, ewentualnie moze przekraczac jakies 100 zl) ale oczywiscie jak najlepszy.

PS: Nie musicie wliczac dysku twardego bo pare tyg. Temu kupilem nowy.

Mozecie ooceniac wypowiedzi innych.

PISANE Z TELEFONU PRZEPRASZAM ZA JAKIES BLEDY.

Opublikowano

XFX ATI Radeon HD6870 Dual Heatpipe 1GB DDR5/256bit DVI/HDMI/mDP PCI-Express - Wydajna karta graficzna - 657 zł około.

Płyta Główna Asrock H61M-S Intel H61 LGA1155 (PCIE/DZW/VGA/GLAN/SATA/DDR3) - Przyzwoita (tylk40%20Alien%202.png płyta główna - 179 zł około.

Dysk Western Digital Caviar 500GB SATA3 (WD5000AAKX) - 500 GB ci chyba styka?:> - 278 zł około.

Ram Goodram DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 4GB ram DDR3 jest ok - 69 zł około.

Zasilacz XFX Core 550W - Niezły zapas mocy - 238 zł około.

DVD Sony nagrywarka DVD AD-7280S czarny/wewnętrzna OEM - Co tu dużo pisać - 62 zł około.

Obudowa SilentiumPC Brutus 410 Pure Black BT-410 - Przewiewna obudówka będzie przyjazna04%20Wink.png - 135 zł około.

= 2071 zł około.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Ahh, przepraszam :D

Procesor Intel Core I3-2120 LGA1155 BOX - Dwurdzeniowy procesor + Hyper Threading - 453 zł około.

50 postów - jest

100 postów - jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...