Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]BoxyBot

MrHex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka pytań odnośnie ww bota:

1. Czy jest dobrym botem na skrzynki (tzn czy są lepsze darmowe) ?

2. Jaka jest szansa bana ?

3. Ile uridium zbiorę ze skrzynek na x-2 w godzinę ? (około)

Opublikowano

Kilka pytań odnośnie ww bota:

1. Czy jest dobrym botem na skrzynki (tzn czy są lepsze darmowe) ? UP

2. Jaka jest szansa bana ? Glupi ma zawsze szczescie.

3. Ile uridium zbiorę ze skrzynek na x-2 w godzinę ? (około) Na x-2 nie oplaca sie latac. Jak masz gdzies puszczac bota to polecam x-5 x-6 na x-2 moze ci poleciec max 4000 (zalezy od statku podkretki i fs) na x5 okolo 5500/h.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

1. Najlepszy darmowy bot, nie ma innego, lecz ja Ci polecam PBDO. Na forum jest napisane co trzeba zrobić, żeby mieć za free ( 1 plik usunąć)

2. Szansa na bana jakaś jest, tym bardziej, że jest to darmowy i w sumie najgorszy z wszystkich botów których znam i używam. Ja już ponad miesiąc na nim boce na 3 kontach i nie mam ani warna ani bana :)

3. Wszystko zależy w jakiej firmie jesteś, jaki statek, czy masz złotko, czy masz podwajacz. Ja latałem na boxybocie vega fs na złotku i wyciągałem koło 3k/h na x-7.

Bardziej Ci polecam sprawdzić tego PBDO, kupić peta i razem z petem latać. Boxybot nie obsługuje peta, jak nie masz premium

Opublikowano

1. Najlepszy darmowy bot, nie ma innego, lecz ja Ci polecam PBDO. Na forum jest napisane co trzeba zrobić, żeby mieć za free ( 1 plik usunąć)

2. Szansa na bana jakaś jest, tym bardziej, że jest to darmowy i w sumie najgorszy z wszystkich botów których znam i używam. Ja już ponad miesiąc na nim boce na 3 kontach i nie mam ani warna ani bana :)

3. Wszystko zależy w jakiej firmie jesteś, jaki statek, czy masz złotko, czy masz podwajacz. Ja latałem na boxybocie vega fs na złotku i wyciągałem koło 3k/h na x-7.

Bardziej Ci polecam sprawdzić tego PBDO, kupić peta i razem z petem latać. Boxybot nie obsługuje peta, jak nie masz premium

Czlowieku sugerujesz ze szansa na bana jest wieksza na darmowym bocie? Zenua. Szansa na bana jest taka sama jak na kazdym innym bocie.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...