Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody

Krysian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jedynie gdzie możecie coś teraz zdobyć to z elo hell lub streamerów typu Shushei czy Froggen

teraz jeśli ci chodzi o dni najbliższe czy uprzednie to jeszcze jest Gamescom i Alienwararena, mam nadzieje że coś będzie :D

Pisać tylko jak coś rozdawają dzisiaj z jakimś większym limitem czy kody jednodniowe etc. zrobił się spam.

Posty typu

jedynie gdzie możecie coś teraz zdobyć to z elo hell lub streamerów typu Shushei czy Froggen

bo nas interesuje chyba czy teraz/zaraz możemy zdobyć kod, więc wolałbym żeby w temacie tylko były infa kiedy/co/gdzie będą kody, pytania dotyczące, wymiana kodów, ew. jeśli ktoś ma więcej kodów to niech pisze w temacie, zawsze wiecie mi można PW przesłać kody :D preferuje EU nordic&east, ale nikt nie musi wiedzieć xD.
Opublikowano

na https://www.facebook....LoL?ref=stream byly 40 min temu kody ale chyba zaden obecnie i 30 min temu nie działa, wszyscy wizeli i nawet i mi nie dali :(, na tym FB spamuja jakims, że tak powiem "reklamami", "etapami" ze strony:

http://freelolriotcodes.com/

i czy ona działa?

@edit

koles ze streama nie dał kodów tylko chyba mówił żeby je zmieszać, wciskając pokaż wszystko wyskoczyło

somehow i mixed up my stack of codes o.O

these should be working though! :P

"z tłuamcza google wynika"

jakoś mieszać mój stos kodów o.O.

to powinno działać, choć! : p

niech ktoś się wypowie :D

Opublikowano

No nwm czy ta strona działa zżarło mi z komy 4.92 i przyszło mi coś takiego

North America Riot Code #5: ***********

Remember that if you get an error when you redeem the code it might be because someone else already beat you to it. We are restocking every few minutes so keep an eye on our site!

Don't forget that if you did all the steps on our fanpage, you can still win one of our special giveaway codes!

Thanks for participating and good luck!

Nwm co to daje zamiast gwiazdek są cyfry ale nie podam ich a i NA to po polsku Eu Północ/wschód tak ???

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

na https://www.facebook....LoL?ref=stream byly 40 min temu kody ale chyba zaden obecnie i 30 min temu nie działa, wszyscy wizeli i nawet i mi nie dali :(, na tym FB spamuja jakims, że tak powiem "reklamami", "etapami" ze strony:

http://freelolriotcodes.com/

i czy ona działa?

@edit

koles ze streama nie dał kodów tylko chyba mówił żeby je zmieszać, wciskając pokaż wszystko wyskoczyło

somehow i mixed up my stack of codes o.O

these should be working though! :P

"z tłuamcza google wynika"

jakoś mieszać mój stos kodów o.O.

to powinno działać, choć! : p

niech ktoś się wypowie :D

Chodziło mu o to, że niektóre z nich mogły być wykorzystane na EUW powidzmy, a na NA i EUNE działają jeszcze. Nie miał pewności po prostu czy działają, ale przypuszczał, że powinny ;) cóż wątpie, żebyśmy się załapali, ponieważ ten profil fb pewnie liczba "x" maniaków odświeża w oczekiwaniu na kody :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie wysłałem smsa trzeba było podać swój numer podałem i zabrało mi kase

33eHdSv.png

Opublikowano

to właśnie z tej strony potem chcesz numer i musisz pobrać plik tekstowy a żeby pobrać trzeba wypełnić ankietę

33eHdSv.png

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości:)

A ta strona

xxx

sprawdzał ktoś?

Jest taka możliwość -.- Wszystkie takie strony które oferują RP, i kody do lola za free to czyste wyłudzanie kasy. Podajesz numer fona, przychodzi ci kod w smsie, wpisujesz ten kod na stronie i co 3 dni z konta zżera ci po 4 zł.

Opublikowano

Nie wysyła się smsów, z nie zaufanych stron...Jak już coś poczytaj o tej/tym w necie i oceń. EUNE to nordic&east, same skróty o tym świadczą.

Opublikowano

Mam avasta na komórce i mam zablokowane wiadomości od nich i moge sobie wpisywać ile chce a kase mam dalej na koncie :)

@Edit

mam nową stronę z kodami na rp

xxx

klikajcie na mój ref link sprawdze czy stronka działa

33eHdSv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...