Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika

emillo121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może masz starego metina. Spróbuj ściągnać z strony producenta. Nowego i spatchować :] A jak nie to kombinuj w ustawieniach w metinie :]

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

To jest do privka. Serwer dopiero co wystartował. W Ustawieniach wszystko pozmieniałem i nic. Mam notebooka Acer Aspire One D270. 2x1,66Ghz i 2gb ram.

Opublikowano

sterowniki ci zmieszal a restartowałeś kompa bo nie raz tak się dzieje i weź ustaw na Full w config tzn. full okno i rozdzielczosć

2jdf0ab.png     

Opublikowano

Ale działa? Sterowniki są najnowsze. Karta graficzna to " Intel? Graphics Media Accelerator 3600 Series" . Zna sie ktoś? Bo będę mieszkał w internacie, i troche bym w metka pośmigał.. :D

Opublikowano

Ale działa? Sterowniki są najnowsze. Karta graficzna to " Intel? Graphics Media Accelerator 3600 Series" . Zna sie ktoś? Bo będę mieszkał w internacie, i troche bym w metka pośmigał.. :D

Najnowsze nie oznacza, że najlepsze... ;) Spróbuj ze starszymi może... ;) Jeśli nie pomoże to wydaje mi się, że coś z kartą masz...

Opublikowano

Notebook zakupiony 4 dni temu :) spróbuje zainstalować starsze sterowniki. Jak nie pójdzie, to porażka.. :/

edit :

No i nie działa.. Zainstalowałem starsze sterowniki - dupa. To nie pogram. :(

Opublikowano

Zainstaluj starsze sterowniki, pobaw się ustawieniami w configu typu brak cieni, full screen i inne pierdoły.

Opublikowano

Sterowniki karty graficznej padły , ew . pixel shader - stara wersja.

Zaktualizuj Shadera do najnowszej wersji tj 3.0 :)

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...